reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Super!! Rośnij nam zdrowo bąbelku. A mama niech odpoczywa i myśli pozytywnie.
Matylda78
Fanka BB :)
Wow Roxii - to super, że już masz bąbelka u siebie. Ja mojego bąbla też jeszcze mam w środku ... chociaż wolałabym żeby już była na zewnątrz :-).
Domyślam się ze juz Ci ciękzo i ze chciałabyś zobaczyć swoją dzidzię już niedługo, przytulisz ją i ucałujesz:-) Juz blizej jak dalejWow Roxii - to super, że już masz bąbelka u siebie. Ja mojego bąbla też jeszcze mam w środku ... chociaż wolałabym żeby już była na zewnątrz :-).
U mnie to dopiero początek drogi-mam nadzieję;-)
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Matylda to lada dzień, lada godzina za niedługo będziemy podziwiać zdjęcie maluszka trzymam kciuki za szybki i łatwy poród.
Matylda78
Bardzo Wam dziękuję oraz przesyłam ciążowe wiruski ( póki jeszcze mogę ) :-).
Zuzia2011
hej dziewczyny Ale nam przymrozilo w tej Polsce Dzisiaj chyba pol godziny przednia szybe w samochodze skrobalam - a rekawiczki skorzane normalnie sztywne Az przyjemnie siedziec w domku i nigdzie sie nie ruszac....
Roxii trzymam kciukasy mocno mocno Pewnie siedzisz jak na szpilkach - jeszcze dodalas sobie ten suwaczek do testowania to dopiero pewnie czas sie ciagnie Bedzie dobrze
Matylda i jak tam - juz po???;-)
A gdzie reszta - co tak cicho - jak tam staranka dziewczyny???
Pozdrowionka dla wszystkich...
Roxii trzymam kciukasy mocno mocno Pewnie siedzisz jak na szpilkach - jeszcze dodalas sobie ten suwaczek do testowania to dopiero pewnie czas sie ciagnie Bedzie dobrze
Matylda i jak tam - juz po???;-)
A gdzie reszta - co tak cicho - jak tam staranka dziewczyny???
Pozdrowionka dla wszystkich...
Hej Zuzia w UK na szczescie nie jest tak zimno. W sobote wieczorem spadl snieg ale juz go malo widac temp sa ok 0 stopni wiec szybko odtaja. Ja nie wyobrazam sobie -20 juz nie pamietam jak to jest na pewno narzekalabym na bo naleze do zmarzlakow. Ja mam dzis 33dc. @ jeszcze nie przyszla ale nie podniecam sie bo moje cykle czesto takie bywaly nawet co 45 dni albo i wiecej. Dla swietego spokoju zrobie testa w srode rano. Zreszta mam jakis dziwny sluz taki bialawy wiec w ciazy na pewno nie jestem zadnych innych objawow tez brak. No i mialam dosyc duzo stresow ostatnio wiec pewnie nic by sie nie zagniezdzilo.
reklama
Noelka nigdy nic nie wiadomo, trzymam kciuki, moze jednak się udało;-) daj znac jak zatestujesz
Zuzia dzięki kochana, masz racje czas się ciagnie niemiłosiernie to dopiero 2dpt a ja mam wrazenie jakby minął tydzień staram się nie myślec o tym za dużo i życ normalnie. Na walentynki planuję zrobić test w domku, mam nadzieję ze będziemy mieli najwspanialszy prezent
A Ty tam ubieraj się cieplutko, bo zima w Polsce sroga kiedy wracasz???
Zuzia dzięki kochana, masz racje czas się ciagnie niemiłosiernie to dopiero 2dpt a ja mam wrazenie jakby minął tydzień staram się nie myślec o tym za dużo i życ normalnie. Na walentynki planuję zrobić test w domku, mam nadzieję ze będziemy mieli najwspanialszy prezent
A Ty tam ubieraj się cieplutko, bo zima w Polsce sroga kiedy wracasz???