reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Dzięki dziewczyny!
Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona i myślę że się uda, musi się udać!!!!!!!!:-)

reklama
Wow Roxii - to super, że już masz bąbelka u siebie. Ja mojego bąbla też jeszcze mam w środku ... chociaż wolałabym żeby już była na zewnątrz :-).
Domyślam się ze juz Ci ciękzo i ze chciałabyś zobaczyć swoją dzidzię:-D już niedługo, przytulisz ją i ucałujesz:-) Juz blizej jak dalej:-p
U mnie to dopiero początek drogi-mam nadzieję;-)

No właśnie Matylda póki mozesz wysyłaj nam tu te wiruski ciażowe;-):-D Nam one napewno się przydadzą:tak:

hej dziewczyny:) Ale nam przymrozilo w tej Polsce:szok::szok: Dzisiaj chyba pol godziny przednia szybe w samochodze skrobalam - a rekawiczki skorzane normalnie sztywne:) Az przyjemnie siedziec w domku i nigdzie sie nie ruszac....
Roxii trzymam kciukasy mocno mocno:tak: Pewnie siedzisz jak na szpilkach - jeszcze dodalas sobie ten suwaczek do testowania to dopiero pewnie czas sie ciagnie:-D Bedzie dobrze:tak:

Matylda i jak tam - juz po???;-)

A gdzie reszta - co tak cicho - jak tam staranka dziewczyny???
Pozdrowionka dla wszystkich...

Hej Zuzia w UK na szczescie nie jest tak zimno. W sobote wieczorem spadl snieg ale juz go malo widac temp sa ok 0 stopni wiec szybko odtaja. Ja nie wyobrazam sobie -20 juz nie pamietam jak to jest na pewno narzekalabym na bo naleze do zmarzlakow:). Ja mam dzis 33dc. @ jeszcze nie przyszla ale nie podniecam sie bo moje cykle czesto takie bywaly nawet co 45 dni albo i wiecej. Dla swietego spokoju zrobie testa w srode rano. Zreszta mam jakis dziwny sluz taki bialawy wiec w ciazy na pewno nie jestem zadnych innych objawow tez brak. No i mialam dosyc duzo stresow ostatnio wiec pewnie nic by sie nie zagniezdzilo.

reklama
Noelka nigdy nic nie wiadomo, trzymam kciuki, moze jednak się udało;-) daj znac jak zatestujesz:tak:
Zuzia dzięki kochana, masz racje czas się ciagnie niemiłosiernie to dopiero 2dpt a ja mam wrazenie jakby minął tydzień:-D staram się nie myślec o tym za dużo i życ normalnie. Na walentynki planuję zrobić test w domku, mam nadzieję ze będziemy mieli najwspanialszy prezent:-D
A Ty tam ubieraj się cieplutko, bo zima w Polsce sroga:tak: kiedy wracasz???

Do góry