reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Roxi bedzie transfer!! Nie bój sie! Te zastrzyki to clexane?? Jeśli tak to znam kilka dziewczyn z innego wątku, które je sobie wstrzykują i da sie przeżyć. Wiem co czujesz, bo ja sama czuje lęk przed igłą i nie wiem jak bym sobie poradziła w takiej sytuacji, ale pamiętaj, ze dla dziecka warto sie poświęcić. Zwłaszcza, ze juz jesteś tak bliziutko!!! Uszy do góry. Jesteśmy z tobą
I znowu weekend. Ja tylko żyje weekendami albo dniami plodnymi... chyba potrzebuje porządnych wakacji
I znowu weekend. Ja tylko żyje weekendami albo dniami plodnymi... chyba potrzebuje porządnych wakacji
kaska31
Fanka BB :)
po transferze nic niedziwigaj odpoczywaj, niesiegaj wysoko. Ja taka dostalam rozpiske niekap sie w goracej wodzie zadnej sauny ani solarium.Dzięki kochane!! jak jutro wrócę ze szpitala dam znać co i jak
aniolkowa.mama nieprzejmój się, ja też tak zyje od urolpu do urlopu i od weekendu do weekendu Nienawidzę pracować więc to pewnie dlatego
No i jestem!:-) Wszystko poszło dobrze i już jestem po transferu, w brzuszku mam w koncu swojego bąbelka!!!:-):-):-)
Niestety przetrwały tylko dwa zarodki z dziesięciu, ale za to obydwa są bardzo dobrej jakosci Proponowali mi zeby podać dwa na raz ale ja się nie zgodziłam takze jeden mi podali a jeden zamrozony
teraz tylko sie modlić zeby bąbelek został ze mną, ja głeboko w to wierzę, bo przeciez nie może być inaczej!!!!!:-)
Niestety przetrwały tylko dwa zarodki z dziesięciu, ale za to obydwa są bardzo dobrej jakosci Proponowali mi zeby podać dwa na raz ale ja się nie zgodziłam takze jeden mi podali a jeden zamrozony
teraz tylko sie modlić zeby bąbelek został ze mną, ja głeboko w to wierzę, bo przeciez nie może być inaczej!!!!!:-)
kaska31
Fanka BB :)
Za dwa tygodnie bedzie wynik pozytywny zobaczysz.No i jestem!:-) Wszystko poszło dobrze i już jestem po transferu, w brzuszku mam w koncu swojego bąbelka!!!:-):-):-)
reklama