reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki na Wyspach

Własnie miałam telefon z kliniki jutro o 11 mam zaplanowany transfer, oby do niego doszło!!!! trzymajcie kciuki!!!!;-)

reklama
Roxi bedzie transfer!! Nie bój sie! Te zastrzyki to clexane?? Jeśli tak to znam kilka dziewczyn z innego wątku, które je sobie wstrzykują i da sie przeżyć. Wiem co czujesz, bo ja sama czuje lęk przed igłą i nie wiem jak bym sobie poradziła w takiej sytuacji, ale pamiętaj, ze dla dziecka warto sie poświęcić. Zwłaszcza, ze juz jesteś tak bliziutko!!! Uszy do góry. Jesteśmy z tobą

I znowu weekend. Ja tylko żyje weekendami albo dniami plodnymi... chyba potrzebuje porządnych wakacji

Dzięki kochane!! jak jutro wrócę ze szpitala dam znać co i jak:tak:
aniolkowa.mama nieprzejmój się, ja też tak zyje od urolpu do urlopu i od weekendu do weekendu:-p Nienawidzę pracować więc to pewnie dlatego:-D

Dzięki kochane!! jak jutro wrócę ze szpitala dam znać co i jak:tak:
aniolkowa.mama nieprzejmój się, ja też tak zyje od urolpu do urlopu i od weekendu do weekendu:-p Nienawidzę pracować więc to pewnie dlatego:-D
po transferze nic niedziwigaj odpoczywaj, niesiegaj wysoko. Ja taka dostalam rozpiske niekap sie w goracej wodzie zadnej sauny ani solarium.

Dzięki kaska napewno bedę na siebie uwarzać:tak: jeśli jutro zrobią mi ten transfer to od poniedziałku ide na urlop i bedę dbała o siebie żeby dzidzia została ze mną:-D

No i jestem!:-) Wszystko poszło dobrze i już jestem po transferu, w brzuszku mam w koncu swojego bąbelka!!!:-):-):-)
Niestety przetrwały tylko dwa zarodki z dziesięciu, ale za to obydwa są bardzo dobrej jakosci:tak: Proponowali mi zeby podać dwa na raz ale ja się nie zgodziłam:-p takze jeden mi podali a jeden zamrozony:-D
teraz tylko sie modlić zeby bąbelek został ze mną, ja głeboko w to wierzę, bo przeciez nie może być inaczej!!!!!:-)

No i jestem!:-) Wszystko poszło dobrze i już jestem po transferu, w brzuszku mam w koncu swojego bąbelka!!!:-):-):-)
Niestety przetrwały tylko dwa zarodki z dziesięciu, ale za to obydwa są bardzo dobrej jakosci:tak: Proponowali mi zeby podać dwa na raz ale ja się nie zgodziłam:-p takze jeden mi podali a jeden zamrozony:-D
teraz tylko sie modlić zeby bąbelek został ze mną, ja głeboko w to wierzę, bo przeciez nie może być inaczej!!!!!:-)
Za dwa tygodnie bedzie wynik pozytywny zobaczysz.

reklama
Do góry