reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki na Wyspach

A co tu taka cisza???:szok: dziewczynki co tam u Was słychać??? pisac mi tu szybko bo nasz wątek usuną :-p

Ja się właśnie pakuję na jutro do szpitala, mam stresa jak nie wiem:baffled: staram się cieszyć tą całą sytuacją i nie bać się zabiegu, ale jakoś mi nie wychodzi:-D Ehh jakos muszę to przetrwać:tak: Jutro jak wrócę ze szpitala to napiszę jak było i czy przeżyłam he he:-D

Zuzia jak będziesz mogła to daj znać czy wiadomosć na priva Ci dotarła, bo coś nie mam potwierdzenia:no: i nie wiem czy wysłało ją do Ciebie czy nie;-)

reklama
Roxii trzymam kciuki &&&
na pewnoi wszytsko bedzie ok
jak to jutro bedzie wygladalo? ile godzin tam bedziesz? sama jedziesz czy mozesz wziasc druga polowke?

Noelka jade tam na 8 rano, a zabieg ma się zaczać o 9. Powiedzieli mi ze będe w szpitalu tak do godziny 2 więc nie długo. Sam zabieg trwa ok 30 min. A druga połówka musi jechac ze mną bo musi oddać nasienie:tak: Bo to właśnie jutro zrobią nam dzidziusia:-D a po trzech lub pięciu dniach podadzą mi go spowrotem do brzuszka:-)

Noelka jade tam na 8 rano, a zabieg ma się zaczać o 9. Powiedzieli mi ze będe w szpitalu tak do godziny 2 więc nie długo. Sam zabieg trwa ok 30 min. A druga połówka musi jechac ze mną bo musi oddać nasienie:tak: Bo to właśnie jutro zrobią nam dzidziusia:-D a po trzech lub pięciu dniach podadzą mi go spowrotem do brzuszka:-)
ze mna maz byl czekal tez musial oddac nasienie ale po takim zabiegu musi byc druga osoba bynajmniej tutaj tak jest ja sama n iemoglam wracac do domu po zabiegu jeszcze spalam po glupim jasiu wiec u mnie to trwalo ze 2 godziny.

ze mna maz byl czekal tez musial oddac nasienie ale po takim zabiegu musi byc druga osoba bynajmniej tutaj tak jest ja sama n iemoglam wracac do domu po zabiegu jeszcze spalam po glupim jasiu wiec u mnie to trwalo ze 2 godziny.

Tak, u nas jest tak samo, przez 24 h po zabiegu muszę być pod opieką dorosłej osoby takze tak czy inaczej mezuś musi być ze mną:-D

Roxi jutro zacisnę za ciebie wszystkie 4 kciuki!!! Tyle osób ci kibicuje, że nie ma siły- musi być dobrze. Zdaj relacje jak było a potem czekamy 40 tyg na małą księżniczkę:)

reklama
Roxii - ja oczywiście też trzymam za Ciebie kciuki. A z tym testowaniem, to zależy od wieku zarodka ... oraz od polityki kliniki. A po punkcji sobie dobrze odpocznij i się zrelaksuj ... bo do transferu tuż tuż :-). Uściski!

Do góry