reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
aniolkowa. mama dziękuję Ci bardzo:-) To fakt dzisiaj jestem przeszczęśliwa!!!! Tak długo na to czekałam, myślałam że się nigdy nie doczekam a to już w srodę!!:-D W środę rano zostanie poczęte nasze maleństwo to takie niesamowite. Moim zdaniem to chyba jeden z najwazniejszych momentów tego całego procesu, bo własnie wtedy powstaje komóreczka, która jest połączeniem moim i mojego M:tak: Ehhh żeby tylko potem wszystko dobrze poszło i ten mały bąbelek został z nami....
Nie wiem dokładnie ile czasu po transerze trzeba czekac na wynik, to też zalezy od tego ilu dniowego zarodka mi podadzą. Jeśli trzy dniowy to chyba ok 11-12 dni a jeśli pięcio dniowy to krócej. Nie wiem nie jestem ekspertem od tego może Kaska bedzie wiedziała dokładnie bo ona juz to przeszła i pewnie pamięta w którym dniu po transferze mogła testować.
Właśnie Kaska jak to jest dokładnie????

aniolkowa. mama dziękuję Ci bardzo:-) To fakt dzisiaj jestem przeszczęśliwa!!!! Tak długo na to czekałam, myślałam że się nigdy nie doczekam a to już w srodę!!:-D W środę rano zostanie poczęte nasze maleństwo to takie niesamowite. Moim zdaniem to chyba jeden z najwazniejszych momentów tego całego procesu, bo własnie wtedy powstaje komóreczka, która jest połączeniem moim i mojego M:tak: Ehhh żeby tylko potem wszystko dobrze poszło i ten mały bąbelek został z nami....
Nie wiem dokładnie ile czasu po transerze trzeba czekac na wynik, to też zalezy od tego ilu dniowego zarodka mi podadzą. Jeśli trzy dniowy to chyba ok 11-12 dni a jeśli pięcio dniowy to krócej. Nie wiem nie jestem ekspertem od tego może Kaska bedzie wiedziała dokładnie bo ona juz to przeszła i pewnie pamięta w którym dniu po transferze mogła testować.
Właśnie Kaska jak to jest dokładnie????
ja samam testowalam w 10 dniu po transferze a z krwi mialam w w 14 dniu po transferze.

ja samam testowalam w 10 dniu po transferze a z krwi mialam w w 14 dniu po transferze.

Dzięki za odpowiedź:-) No tak juz pamiętam, że jak zrobiłas pierwszy test w 10 dpt to wyszła Ci bardzo bladziutka kreseczka i myślałaś ze sie nie udało:tak: No ale jednak już test wykrył ciaże po 10 dpt. skoro była ta druga bladziutka kreseczka. A ilu dniowe zarodki miałaś podane????

Kaska dzięki:-) Czyli jednak byłam blisko, tak myślałam, że jak 3 dniowy to tak w 11dpt powinien wyjść test sikany:tak: Czyli tak z mioch wyliczeń ok 15 lutego będę mogła juz sikańca robić:-D Tylko czy sie odważę.... oto jest pytanie:eek:

Kaska dzięki:-) Czyli jednak byłam blisko, tak myślałam, że jak 3 dniowy to tak w 11dpt powinien wyjść test sikany:tak: Czyli tak z mioch wyliczeń ok 15 lutego będę mogła juz sikańca robić:-D Tylko czy sie odważę.... oto jest pytanie:eek:
wiem jak ciezko to zrobic ja robilam sikanca przy pierwszym podejsciu wynik negatywny z drugiego podejscia niezrobilam bo sie balam a teraz jakos sie odwazylam.

reklama
Odważna jesteś, ja nie wiem czy się odważę, nigdy nie robiłam testów przed @ zdarzyło mi sie to moze ze dwa, trzy razy i to tylko wtedy kiedy mi się spóźniała @. Zawsze bałam się rozczarowania a tak do końca mogłam sobie podejrzewać ze moze jednak się udało, po teście cała magia znika... Dlatego teraz tym bardziej będę sie bała go zrobić zeby ten magiczny czas nie prysł za szybko. No ale zobaczymy do tego momentu jeszcze 2 tygodnie:tak:

A ja już jestem po ostatnim zastrzyku!!!!!:-):-):-) Radosć niesamowita, w koncu ten horror się skonczył:-p teraz juz z góreczki;-)

Do góry