kaska31
Fanka BB :)
hej u mnie po wizycie wporzadku malenstwo ma 16.5 milimetra i rosnie jak na drozdzach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kiepsko sie czuje bardzo boli mnie zoladek podejrzewam ze od progynowa 21 powiedzialam dzisiaj a oni niemozliwe ze od lekow i mam brac do 12 tygosnia,a zglosze jeszcze u lekarza rodzinnego ciekawe co mi powie.kaska super nowina a jak ty sie czujesz?
ja samam testowalam w 10 dniu po transferze a z krwi mialam w w 14 dniu po transferze.aniolkowa. mama dziękuję Ci bardzo:-) To fakt dzisiaj jestem przeszczęśliwa!!!! Tak długo na to czekałam, myślałam że się nigdy nie doczekam a to już w srodę!! W środę rano zostanie poczęte nasze maleństwo to takie niesamowite. Moim zdaniem to chyba jeden z najwazniejszych momentów tego całego procesu, bo własnie wtedy powstaje komóreczka, która jest połączeniem moim i mojego M Ehhh żeby tylko potem wszystko dobrze poszło i ten mały bąbelek został z nami....
Nie wiem dokładnie ile czasu po transerze trzeba czekac na wynik, to też zalezy od tego ilu dniowego zarodka mi podadzą. Jeśli trzy dniowy to chyba ok 11-12 dni a jeśli pięcio dniowy to krócej. Nie wiem nie jestem ekspertem od tego może Kaska bedzie wiedziała dokładnie bo ona juz to przeszła i pewnie pamięta w którym dniu po transferze mogła testować.
Właśnie Kaska jak to jest dokładnie????
ja samam testowalam w 10 dniu po transferze a z krwi mialam w w 14 dniu po transferze.
3 dnioweDzięki za odpowiedź:-) No tak juz pamiętam, że jak zrobiłas pierwszy test w 10 dpt to wyszła Ci bardzo bladziutka kreseczka i myślałaś ze sie nie udało No ale jednak już test wykrył ciaże po 10 dpt. skoro była ta druga bladziutka kreseczka. A ilu dniowe zarodki miałaś podane????
wiem jak ciezko to zrobic ja robilam sikanca przy pierwszym podejsciu wynik negatywny z drugiego podejscia niezrobilam bo sie balam a teraz jakos sie odwazylam.Kaska dzięki:-) Czyli jednak byłam blisko, tak myślałam, że jak 3 dniowy to tak w 11dpt powinien wyjść test sikany Czyli tak z mioch wyliczeń ok 15 lutego będę mogła juz sikańca robić Tylko czy sie odważę.... oto jest pytanie