kaska31
Fanka BB :)
teraz tylko czekam na @ bo bez tego niemoge zaczac koleinego podejscia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj Roxii...faktycznie jak widze Twoj czas oczekiwan to ja swiezaczek jestem az mi wstyd.
Powiem ci jak traza siedzialam na poczekalni jak jedzilam na skany to masara ludzi fura a tak szybko szlo jak niewiem smialam sie ze maszynowo,jedna wychodzila koleina wchodzila.Witaj slonko w naszym gronie:-) Powiem Ci tak, każda z nas która tu jest doskonale Cię rozumie i wiemy jak się czujesz Ale 4 miesiące strań to naprawdę bardzo króciutko, jeszcze nic straconego, trochę cierpliwości kochana i nie stresuj się tak, skoro z pierwszym dzieckiem nie było problemów to teraz tez nie powinno być. Rób dalej tetsy owulacyjne to zawsze trochę pomaga, moze jak ostatnio robiłaś to miałaś cykl bezowulacyjny, czasem tak jest. Trzymam za Ciebie kciuki, życzę cierpliwości i szybkiego zafasolkowania:-)
Kaska bardzo mi przykro kochana:-( Trzymaj się i myśl pozytywnie
Co do tego co mi napisałaś to faktycznie bardzo szybko się Wami zajęli, kurcze nie wiedziałam ze w Glasgow tak to wygląda, gdybym wiedziała pewnie rozważałabym przeprowadzkę tam. Bo tu u nas czeka się strasznie długo ciągnie się to jak flaki z olejem. Naszczeście juz swoje wyczekałam i juz niedługo zabieg
He he kurka to może u Was w tym Glasgow to na akord przyjmóją tych ludzi ;-) U nas z niczym sie nie spieszą, wizyty często sa opóźnione i są bardzo odległe od siebie. Mam wrażenie ze oni pezciągają wszystko jak mogą.Nie wiem czemu tak jest my się wyczekaliśmy trochę ale mam nadzieję że będzie warto Za ciebie również mocno trzymam kciukiPowiem ci jak traza siedzialam na poczekalni jak jedzilam na skany to masara ludzi fura a tak szybko szlo jak niewiem smialam sie ze maszynowo,jedna wychodzila koleina wchodzila.