agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Roxii super działajcie działajcie
...a może macica się powiększa bo wiesz... ?
...a może macica się powiększa bo wiesz... ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka Kochane
My juz po staraniach, mam nadzieje, ze sie udalo bo nie usmiecha mi sie to HSG jakos. Pogoda do bani, na szczescie powodzi u mnie w miescie nie ma. Odezwe sie znowu za jakis czas, Roxii trzymam kciuki.
Za reszte dziewczynek tez Buzki
Agus dzieki za pamiec
Dzięki Olu, ja za Ciebie też trzymam kciuki Moze którejś z nas tym razem się udaHejka Kochane
My juz po staraniach, mam nadzieje, ze sie udalo bo nie usmiecha mi sie to HSG jakos. Pogoda do bani, na szczescie powodzi u mnie w miescie nie ma. Odezwe sie znowu za jakis czas, Roxii trzymam kciuki.
Za reszte dziewczynek tez Buzki
Agus dzieki za pamiec
Dzięki Olu, ja za Ciebie też trzymam kciuki Moze którejś z nas tym razem się uda
U mnie staranka pełną parą, zobaczymy co z tego wyjdzie nie nastawiam się na rewelacje, ale przynajmniej bedę miała czyste sumienie że zrobiłam wszystko co mogłom zrobić żeby naturalnie zajść w ciąze. Mam zamiar przez 3 cykle włącznie z tym robić testy i przytulać się w te dni w które trzeba jak to mówią do trzech razy sztuka, jeśli po tych 3 cyklach się nie uda to.... nie wiem co zrobie...:-(
Wiem ze wtedy bedzie załamka na maxa, ale próbowac trzeba i dałam sobie ostatnią szanse...
Dzis zrobiłam jeszcze test i o dziwo dalej jest druga kreseczka, bladziutka ale jest, to normalne jak długo ona jeszcze bedzie sie pojawiac???
myślałam że dziś juz jej nie bedzie.....
Dzieki dziewczynki za wsparcie, jesteście kochane:-) Trzymajcie dalej kciuki ja za Was oczywiście też trzymam:-) Buźki.
Hej Roxii Masz racje trzeba dzialac, ja mam do siebie pretenscje ze w tym miesiacu odpuscilam. I ja chyba tak jak ty od przyszlego miesiaca sprobuje z testami dzialac. Ta blada druga kreseczka to chyba normalne u mnie dwie kreseczki blade pokazywaly sie chyba przez 9 dni. Dlatego zrezygnowalam z testow ale sprobuje jeszcze bo przynajmniej mniej wiecej wiedzialam kiedy owulka. I trzeba dzialac, bo pozniej sie zaluje...
A ty Roxii jak dlugo w sumie sie staracie?? Ile masz lat jesli moge zapytac??? Moze kiedys na kawke wyskoczymy???
Agnieszkakk pewnie przyrode dzisiaj fotografujesz ze sie nie odzywasz??? No dzisiaj piekna pogoda - tylko na majowke!!! Pzdro
Agnieszkakk pewnie przyrode dzisiaj fotografujesz ze sie nie odzywasz??? No dzisiaj piekna pogoda - tylko na majowke!!! Pzdro
......
A na kawkę bardzo chętnie czemu nie :-) blisko siebie mieszkamy, powymieniałbyśmy się doswiadczeniami mozna jakoś się zgadać:-)