reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
czesc dziewczyny przepraszam ze sie tak wtracam ale musze napisac : poczytalam troche waszych wiadomości i chcialam wam powiedziec zebyscie byly dobrej mysli moi rodzice starali sie 8 lat moja mama 3 razy poronila pozniej urodzila mojego brata umarl ale nie tracili nadziei i oto jestem mama mówi ze jako dziecko dałam jej popalic za tą czwórke :pP takze kochane trzymam za was kciuki i za siebie w przyszlosci

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny przepraszam ze sie tak wtracam ale musze napisac : poczytalam troche waszych wiadomości i chcialam wam powiedziec zebyscie byly dobrej mysli moi rodzice starali sie 8 lat moja mama 3 razy poronila pozniej urodzila mojego brata umarl ale nie tracili nadziei i oto jestem mama mówi ze jako dziecko dałam jej popalic za tą czwórke :pP takze kochane trzymam za was kciuki i za siebie w przyszlosci

Witam!!!!! Jestem tu nowa i po przejściach we wrześniu straciłam moją kochaną córeczkę w 38tc....teraz staramy się o dzidziusia i myślę że się uda.:tak:
Pozdrawiam

Witajcie :tak: napewno nam sie uda. ja jakos jestem strasznie pozytywna i wyluzowana w tym cyklu- narazie pewnie jak sie bedzie zblizac @ to sie zacznie :-D

Pozdrawiam i uciekam kompu kompu

Wpadajcie jak najczesciej tzn codziennie :tak:

Witam:)
Ola jak będzie po wizycie daj nam koniecznie znac..czekamy:)
anita78 3 mam kciukasy aby @ nie przyszła...czekamy na info :)
współczuję utraty córeczki...pewnie dużo przeżyłaś ale głowa do góry...będzie dobrze,musimy byc dobrej myśli :)

...u mnie jak na razie nic ciekawego ciągle praca,praca,praca a poza tym żyję już urlopem w Polsce także z niecierpliwością czekam do marca :happy2:
miłego dnia!!

reklama
Witam nowe dziewuszki:-) zaglądajcie jaknajczęściej :-D
Dokladnie- daj znac nam. Ja jestem w trakcie staran wiec dzialamy ostro co pare dni.

Dla wtajemniczonych- w srode wizyta u lekarza- pewnie nas skieruja do ginekologa do szpitala. Dam znac po
Ooo to juz w tą środę??? szybko mineło:-D w takim razie trzymam kciuki za udaną wizyte i koniecznie daj znac co Wam powiedzieli:tak:
My z moim M też doszliśmy do wniosku że zaczniemy tutaj się leczyć, poczytałam trochę i okazuję sie ze inseminacja i in vitro są tutaj refundowane:-) a w polsce trzeba zapłacić mnustwo kasy... Dlatego też w czwartek wybieramy się razem do naszego GP i zaczniemy tutaj coś działąć zobaczymy co nam powie:-) Pozatym jak bedziemy robić wszystkie badania w Polsce to bedzie trwało to bardzo długo bo jesteśmy tam tylko 2 lub 3 razy w roku a nie zawsze usda sie wszystko załatwić w 2 tygodnie.... Tutaj obawiam się tylko bariery językowej mam nadzieję że bedzie przysługiwał nam tłumacz bo nie chce sie dodatkowo stresować tym że mogę czegoś nie zrozumiec:sorry2:

Do góry