reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Hehehe juz prostuje smierdzace bobki to ziola takie w postaci kulek nito tabletek az mnie wzdryga na sama mysl ale z tym cieplem w ciele to mi tez chinczyk mowil ze musi byc rownowaga co do cyganki to ja tak wierze nie wierze bo mi duzo zeczy mowila ktore byly prawda ale jak kiedys bylam u niej z kolega I siedzialm to ona odrazu mu powiedzila ze ja mieszkam za granica I rozne zeczy o mnie I pierwsze co pomyslalam ze pewnie mnie spotkala w samolocie :szok: bo u nas duzo cyganow ja z lodzkego jestem teraz jak sie wybiore do Pl to tez pojde I sie zapytam ze chloapk mial byc ale chyba jeden a nie dwoch:-)reklamacje zloze :-)a tybetanskie znachorka to sparwdza puls I patzry w oczy ale np w Pl kiedys bylam u pani co czyta z oczu choroby

reklama
Mama290 czytalam na stronie kliniki chińskiej w moim mieście o wspomaganiu ivf i o ile dobrze pamietam to przypisują sobie 15% więcej szans na powodzenie. No i na forach angielskich czytalam jak jedna drugiej poleca akupunkture do ivf.

Mousefish twoje @ są dziwne albo ktrotkie albo długie teraz skąpe ty chyba masz niezły bałagan z hormonami.

Aniolkowa my to jesteśmy teraz w podobnym położeniu pewnie to samo uslysze od chińczyków ciekawe co na to jeszcze klinika niepłodności.

A ja cały weekend przelezalam w bolach, zaczelo się niewinnie a w sobotę wieczorem ryczalam z bólu mój m. załatwił mi ketonal od brata ale ból jedynie tylko trochę się otepił. Tak mi skurcze na plecy wchodziły ze tylko na kucaka mi było lepiej. Dziś już lepiej. Jak już się to skończy to biorę się za jakiś sport i większy nacisk na zdrowa żywność położę.

Dziewczyny, co u Was? Kara, mam nadzieje ze ten bol ci minie.
U mnie tak troche dziwnie, wyszlam ze szpitala I nic poza podejrzeniem wyrostka mi nie znalezli. Za to cos mnie tknelo zeby zrobic test. Wczoraj rano wyszly 2 kreski, z tym ze ta druga byla taka blada. Okres mi sie spoznia 2 dni. Moze to glupie ale nie powtarzalam jeszcze testu z obawy ze moze wyjsc negatywny. A bole podbrzusza mam nadal, taki ciagnaco- klujacy, jakby podczas okresu. Martwie sie ze cos moze byc nie tak

Kara co to za bóle? Masz przy tym krwawienie czy same bóle?
Pco do bóli pleców to Ja 2 tygodnie przed poronieniem dostałam boli krzyża i od tamtej pory cierpię. Nawet moj masażysta nie moze sobie z tymi moimi plecami poradzić. Dzisiaj miałam akupunkture i Chińczyk mi postawił bańki na te plecy, jest lepiej, ale dalej boli. nigdy nie miałam z tym problemów, owszem z górną częścią kręgosłupa tak, ale nie z dolną. Chińczyk mówi, że to jakaś kidney energy jest za niska i że mi to wyleczy.

indi a nie lepiej powtórzyć test i wiedzieć na czym sie stoi? Jesli jesteś w ciazy to trzeba te bóle obserwować. Jak są tylko takie na@ to ok, ale jak są bóle z jednej strony to moze to być objaw ciąży pozamacicznej. Zrób z rana test i zobaczysz.

kara tule mocno ;-( silna z ciebie kobieta, w koncu osiagniesz cel, na pewno, trzymaj sie mocno i powodzenia

aniolkowa powodzenia u chinczyka, odpoczywaj i nabieraj sil do dalszej walki

Dzisiaj o 5 rano pobieglam z testami w rece do lazienki, wszystkie 3 wyszly pozytywnie. Serce walilo mi jak mlot kiedy czekalam na wynik.
Aniolkowa, tak to jest taki wlasnie okresowy bol caly czasuI czasami ciagniecia.
Kara, trzymam kciuki za nastepny raz

Indi - to na razie skromne gratulacje co by nie zapeszyć. Bierz witaminki mamusiowe. A że bóle jak przed okresem to wszystko prawidłowo. Macica od samego początku się przygotowuje do dzidziuńki :-)

Aniołkowa - współczuję bólu kręgosłupa, może powinnaś zrobić usg nerek, ja miałam mega bóle zanim wylądowałam w szpitalu na tydzień, bo utwożył mi się kamyk na nerce wielkości ziarnka piasku, ale tak ostry że przeciął mi cewkę moczową... nie widać było go nawet na usg, ale może warto żebyś zaczęła oczyszczać nerki preparatami ziołowymi.

A ja z kolei przed ciążą miałam zwyrodnienie jednego kręgu między łopatkami i bardzo się bałam że w trzecim trymestrze coś mi strzeli he he, a tu niespodzianka, w ciąży i po do tej pory mam zupełny spokój, jakby wszystko się cofnęło...

Indi bóle jak na @ i ciagniecie to powiekszajaca się macica. Trzymam kciuki i trochę mam wyrzuty bo ja tu takie straszne rzeczy wypisywalam,mam nadzieję ze cię nie przestraszylam.dbaj o siebie.

Aniolkowa te bóle co mnie dopadly to razem z skurczami. Bo wcześniej bolało i myślałam ze to już to, a to dopiero się zaczynało. Poprzednim razem też tak bolało ale wtedy tabletke mi wywolywali i myślałam ze to przez nie widać nie, tak moje ciało przechodzi przez poronienie. Już jest dobrze chodź nadal krwawie. Czytalam o powodach poronien i tam były jakieś bakterie, choroby weneryczne ale te badania mamy są sobą z M. Jest kwestia nie wydolności 2 fazy.te. badania ponoc w kwestia hormonów trzeba zrobić do 6 tyg. A urlop w lipcu dopiero i kwestia imunologiczna nie wiem czy dobrze napisalam chodzi o zwalczanie zarodka,ale te badanie robi się jak naj wcześniej. A mając pecherzyk lub jego część ponoc mozna doklanie dowiedzieć się co się stało. Ale nie wierzę ze oni zabierając mi babelka zrobili co kolwiek tylko pewnie zwyczajne potwierdzenie ze to pecherzyk a szkoda.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje, jestem bardzo podekscytowana ale tez zagubiona. Znacie jakiegos dobrego ginekologa w londynie ktory by poprowadzil ciaze? Troche nie ufam nhs.

Do góry