reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Od stycznia 2013, udalo die naturalnue ale prxyznam ze juz rozwaxalismy ivf. Mozliwe ze problemem byla tez moja niska waga. Przestalam wkoncu chodzic na wszelakie fitnessy, staram sie wiecej jesc, mniej stresowacI moze udalo mi sie troche przytyc. Zaczynam ciaze z wynikiem 48 kg.

Kara, poprostu sie nie udawalo, mimo tych wszystkich testow owulacyjnych, monitorowania plodnosci, badan itp. Juz naprawde myslalam ze nigdy nie uda mi sie zaljsc w ciaze naturalnie.

reklama
Mama, nie musi byc polski, wazne zeby byl dobry,mial jakies ludzkie podejscie do pacjentek i byl gdzies w okolucach wschodniego Londynu. Chyba jestem przewrazliwiona, ale bardzo chcialabym zrobic wszystko co moge, any dzidzius rozwijal sie prawidlowo I byl pod dobra opieka.
Nie wiem jak tutaj wygladaja badania w ciazy, ale ja nawet nie mialam robionego hcg, co w Pl chyba jest robione od razu.

Do góry