reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

najpierw chcialam napisac, ze ogromnie sie ciesze, ze moj test przywial tutaj wszystkie byłe staraczki :-) super

S chcial zamowic wino do kolacji, ale powiedzialam, ze nie wolno mi pic wina w moim stanie. patrzyl na mnie i nie wierzyl, zreszta caly czas powtarza, ze nie wierzy i oczy ma mokre. Trudno w to uwierzyc, bo tak naprawde seksik byl tylko raz, bo nie dosc, ze stres, zmeczenie i rodzinka za sciana to jeszcze tego dnia sie poklocilismy i sex byl tak dla formalnosci, bo byly te dni i zeby nie miec wyrzutow sumienia, ze zaprzepascilismy nasza szanse.

jestem w 100% pewna, ze zasluga sa ziółka i akupunktura!! bylam u Chinczyka na konsultacji we wtorek i powiedzial, ze nie mam juz tego "heat in my body" i ze zmieniamy ziolka na takie zebym byla mniej nerwowa. Dzisiaj dzwonilam do niego czy mam je dalej brac a on ze tak, bo to sa ziółka na podtrzymanie ciaży!!!on wiedzial przede mna! troche sie boje, zeby nie zaszkodzic dziecku, ale wiem, ze to dzieki niemu zaszlam i moze dzieki niemu donosze. Chce mu zaufac.

w ogóle nie mam zadnych objawow ciaży. cycki miękkie jak na @ jedynym objawem jest brak plamien i @. Brzuch mnie boli, ale nie przybiera na sile jak zawsze przed @ i to mnie zastanowilo.Chcialam zrobic test juz we wtorek, ale ktoś mi powiedział, że prezenty otwierane przed urodzinami przynoszą pecha, wiec stwierdziłam, że dam rade wytrzymac i albo schrzanię sobie urodziny, albo dostane najlepszy prezent w życiu :-)

reklama
aniolkowa to prawda ze forum od razu odzylo - ja mysle ze wszystkie dziewczyny wraz ze mna razem z toba czekalysmy na ten moment :-)

u mnie41dc i okresu brak ale rowniez zero objawow jak bol piersi ale mam przeczucie ze to bo stymulacji mam tak poprzewracane wszystko bo nawet staranek nie bylo w "tych" dniach wiec cierpliwie czekam na @ i rozpoczecie nowego roku pelna para.

basik a u ciebie jak leci- napisz nam cos,jak sie macie?mialas juz skan pierwszy?

Ostatnia edycja:
yas moze siknij, ja tez nie mam objawów a moze akurat. Starania były u ciebie przed czy po owu? Jak przed to moze być szansa.

w zeszły Sylwester postanowiłam, że wyjadę w 2013 na wakacje, że kupimy dom i że zajdę w ciąże. Wszystko mi sie udało, bo zaszlam 3 dni przed 2014 :-)

Aniolkowa obiecalam sobie ze nie bede miec zadnych testow w domu.juz czasem zakladam podpaske przed wyjsciem bo mysle ze @ nadchodzi.jutro kupie jak nie przyjdzie.staranek nie bylo tylko jakis jeden numerek od niechcenia w10dc a potem cos kolo20dc.nie pamietam nawet.
Jednak ten2013byl magiczny jak roxii pisala juz;-) super ze wszystko co zaplonowalas zrealizowalas. P.s. Jak co bede musiala poszukac jakiegos chinczyka i ziolek ;-)

Aniolkowa obiecalam sobie ze nie bede miec zadnych testow w domu.juz czasem zakladam podpaske przed wyjsciem bo mysle ze @ nadchodzi.jutro kupie jak nie przyjdzie.staranek nie bylo tylko jakis jeden numerek od niechcenia w10dc a potem cos kolo20dc.nie pamietam nawet.
Jednak ten2013byl magiczny jak roxii pisala juz;-) super ze wszystko co zaplonowalas zrealizowalas. P.s. Jak co bede musiala poszukac jakiegos chinczyka i ziolek ;-)

aniolkowa, tak bardzo się cieszę że wam się udało. Nie mogę się napatrzeć na twój test :-)Lepszego prezentu nie mogłaś sobie wymarzyć. Kochana WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUŻO DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I FASOLECZKI :tak::tak::tak::tak:

Aniołkowa nawet jak to było tylko dla formalności to widać że to był Was czas :-) pięknie nam się zaczyna Nowy Rok :-) za raz posypią się kolejne testy &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry