reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Aniołkowa właśnie weszłam złożyć ci życzenia :-) a tu taki prezent :-) wszystkiego naj kochana :-) żeby najbliższe 8 miesięcy upłynęły w spokoju radości :-) rozumiem że to w naturalny sposób się udało?

Aniolkowa gratuluje! super masz ten present....

A ja za to z nia na dzien coraz gorsze przeczucia, I w ogole humour nie mam od paru dni... az w pracy sie czepiaja... no I czeka mnie rozmowa w przyszlym tyg, a dzis mialam takie nerwy ze chcialam z dnia na dzien to rzucic! TYlko tak sobie pomyslalam ze jak cos na bezrobotnym w ciazy to mi ciezko bedzie... :( masakra jakas....

aniolkowa WOW!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE KOCHANA!!! W KOŃCU!!!:-):-):-) No lepszego prezentu wymarzyć sobie nie można! tak się ciesze!!!!!:-D Czyli co ziółka od chińczyka jednak pomogły?????
Pisz nam tu szybko jak to się stało;-) Sciskam Cie mocno, dbaj o siebie i zycze spokojnej, zdrowej ciąży!!!:-)

Roxii ty nie wiesz jak to się stało :-D:-D:-D nie pamiętasz ze szkoły:-)mówiłam, nowy dom zajęci remontem i sex w między czasie :-D moje rozwiązanie się sprawdzilo :-)

Aniołkowa udanego wieczoru i konieczne napisz reakcję męża :-) ale to on ma ci dac prezent a nie ty jemu ;-)

aniolkowa noo to mąż będzie miał niespodziankę:tak::-) ohhh tak bardzo się cieszę, wczoraj z koleżanką która kiedyś tu się udzielała i tez Cię pamięta rozmawiałam o Tobie, mówiłam że tak bardzo bym chciała żeby Tobie się udało, bo już tyle czekasz i jesteś jedną ze starszych staraczek tutaj. A dziś taka niespodzianka, jakbym mogła to bym Cie wyściskała:-D Udanej kolacji życzę, daj znać później;-)
abed noo wiadomo jak się stało:-p ale ja myślę ze to chyba te ziółka od chińczyka, które miały niby coś tam odblokować... no nic czekamy na relacje aniolokowej;-)

reklama
miałam tak beznadziejny dzień w pracy - wchodzę na forum i od razu mi się wisielczy humor poprawił... cieszę się jakby dowiedziała się o własnej ciąży :-) Aniołkowa - gratuluję z całego serca! Też od razu pomyślałam, że jednak ziółka zadziałały :tak: abyś znosiła ciążę tak świetnia jak ja obecną :-) i jeszcze pełnych 8 miesiący spokoju :tak:

Do góry