Agitatko - jejku jak ci cudownie!! rozpieszczasz siebie a synek sie bawi co niemiara, pogoda cudowna
Aniolkowa - nic sie nie martw ja mialam podobnie. dostalam awans w grudniu i przyjelam go wiedzac ze juz staram sie zajsc w ciaze rok czasu odkladalam starania bo ciagle nie byl pewien awans
az w koncu w listopadzie wyjelam spiralke i zaczelismy starania a tutaj awans
pierwsza moja mysl - odkladam starania.. nawet miesiac odpuscilismy
a potem powiedzialam sobie - nie bedzie praca wyznaczac mi jak mam zyc!!
i dzieki bogu, ta decyzja o ciazy byla bardzo trafna
i tak bedzie u ciebie
pamietaj, praca to nie wszystko
wbrew temu co niektorzy mysla
Roxi - no co ty kochana! hehe, nic sie nie stalo
a ja.... uwaga... w sobote mam SCAN!!! jupiiiiiiiii
jutro mamy rocznice slubu i jako prezent wybralam sobie scan idziemy do prywatnej angielskiej kliniki;-)
jest to scan glownie pod poznanie plci dziecka;-) wiec placisz i nie ma tak ze cie odprawia bo sie dziecko odwrocilo bede skakac, jesc batoniki itd aby tylko maluch sie obudzil i wspolpracowal...
jejku jak sie ciesze
Aniolkowa - nic sie nie martw ja mialam podobnie. dostalam awans w grudniu i przyjelam go wiedzac ze juz staram sie zajsc w ciaze rok czasu odkladalam starania bo ciagle nie byl pewien awans
az w koncu w listopadzie wyjelam spiralke i zaczelismy starania a tutaj awans
pierwsza moja mysl - odkladam starania.. nawet miesiac odpuscilismy
a potem powiedzialam sobie - nie bedzie praca wyznaczac mi jak mam zyc!!
i dzieki bogu, ta decyzja o ciazy byla bardzo trafna
i tak bedzie u ciebie
pamietaj, praca to nie wszystko
wbrew temu co niektorzy mysla
Roxi - no co ty kochana! hehe, nic sie nie stalo
a ja.... uwaga... w sobote mam SCAN!!! jupiiiiiiiii
jutro mamy rocznice slubu i jako prezent wybralam sobie scan idziemy do prywatnej angielskiej kliniki;-)
jest to scan glownie pod poznanie plci dziecka;-) wiec placisz i nie ma tak ze cie odprawia bo sie dziecko odwrocilo bede skakac, jesc batoniki itd aby tylko maluch sie obudzil i wspolpracowal...
jejku jak sie ciesze