abed oj nie mów tak że nikt Cię nie chce, w Pl jest ciężko z pracą, na pewno niedługo coś znajdziesz Co do twojego synka to niestety chyba wszystkie dzieci takie są ze próbują na rodzicach wymuszać wszystko płaczem, teraz tylko kwestia tego jak ty na to będziesz reagować. Wiem że łatwo powiedzieć, ale musisz ignorować takie zachowania bo inaczej mały na głowę ci wejdzie. Ciężko jest pewnie słuchać jak twoje dziecko płacze ale niestety to chyba jedyne wyjście żeby pokazać dziecku ze nie może mieć wszystkiego. Życzę ci dużo siły i wytrwałości;-)
Agitatka jasne że chce wiedzieć płeć dziecka, ja już bym chciała wiedzieć nie mogę się doczekać a z drugiej strony trochę się boję. Bo tak jak już pisałam ja bardzo chciałabym dziewczynkę i boje się swojej reakcji na chłopca, choć staram się przygotowywać do tego psychicznie Co do przeczucia to ciężko powiedzieć ale intuicja coś mi mówi ze to jednak synek..zobaczymy wszystko się okaże 11 lipca
Agitatka jasne że chce wiedzieć płeć dziecka, ja już bym chciała wiedzieć nie mogę się doczekać a z drugiej strony trochę się boję. Bo tak jak już pisałam ja bardzo chciałabym dziewczynkę i boje się swojej reakcji na chłopca, choć staram się przygotowywać do tego psychicznie Co do przeczucia to ciężko powiedzieć ale intuicja coś mi mówi ze to jednak synek..zobaczymy wszystko się okaże 11 lipca