reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Tygryseczku jeszcze 4 dni do terminu @ powtorz jeszcze test za kilka dni! I nie poddawaj sie, ja dobrze wiem, jak takie "porazki" bola, ale jak sie nie udalo w tym cyklu to w nastepnym mobilizacja- duzo dobrego sexu i musi sie udac! Bede dopingowac :)

reklama
Ehh dzieki kochane za wsparcie ;* ale juz jakos nie wiem trace nadzieje nie wiem o co chodzi... czego musze swojego wyslac na badanie żołnierzyków i siebie jakos pod tym kontem zbadac czy moge miec dzieci....;/

tygryseczek spokojnie... do terminu masz jeszcze 4 dni... ja nie wiem czy kiedy kolwiek wychodzą pozytywne tak wcześnie... ja cały czas trzymam kcuki :-)

Dziub gratulacje :-)n z całegoi serca ci życzę żebyście święta w trójkę spędzili :-) i zagladaj do nas :-)

Dziub gratulacje, dużo siły i spokoju oraz szczęśliwych miesięcy :tak:
tygryseczek za wcześnie na testowanie, takie jest moje zdanie, poczekaj do terminu spodziewanej @ i wtedy powtórz test

A ja dziś rano znowu miałam w toalecie nie miłą niespodziankę, na papierze zauważyłam smużkę brązowego śluzu, całe szczęście do tej pory się nie powtórzyło. I niech tak zostanie, bo stres niesamowity, leże całe dnie, biorę leki i musi być dobrze, innej opcji nie ma. Za parę dni wchodzę już w II trymestr....

Agitatka spokojnie takie brazowe to nic groźnego, ja też od czasu do czasu takie mam:tak: pozatym u ciebie juz napewno wszystko bedzie dobrze przeciez to juz 13tc, więc najgorszy okres masz za sobą:tak: jak tam Filipek się czuje????
Dziub gratulacje kochana!!!!! życze spokojnej ciąży i wspaniałych świat juz w trójeczkę:-)
tygryseczek ja wciaż trzymam kciuki, ten test to za wcześnie, moze jeszcze nie wszystko stracone;-)

Roxii no mam nadzieję, że plamienia więcej się nie powtórzą, żadne, bo to jednak mocno mnie stresuje, a teraz nie powinnam się denerwować. U Filipka biegunka przeszła już w sobotę, ale coś pokasłuje...

Ja się wyleguje jak przystało, a teściowa lata jak dzika i wszystko robi, zresztą ona nie lubi siedzieć w miejscu. No i zawsze narzekała, że Filipek więcej spędza u moich rodziców, więc teraz nie powinna narzekać ;-)
Mam już wyznaczoną wizytę na kolejne usg, na 29 maja kiedy to zostaną dokonane wszelakie pomiary, czekam na to z niecierpliwością. Dziwny ten kraj, w Polsce prenatalne jest między 12 a 14tc a tutaj dopiero ok 20tc, ale w tym kraju wszystko jest inne :-D

Agitatka cieszę się ze z filipkiem lepiej i że u ciebie tez wporządku:tak: Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz, ja wiem ze plamienia stresują, ale do tych brazowych chyba już się przyzwyczaiłam i jak sie pojawiają to staram się nie panikowac i tłumacze sobie ze to nic strasznego i bedzie ok:-D no ale fakt lepiej zeby wcale ich nie było;-) Fajnie ze masz już date kolejnego usg, w sumie to juz niedługo bo za miesiac:-) Ja wciąz nie mam daty na to pierwsze (w miom przypadku drugie) :sorry2: czekam na środę żebym mogła się zarejestrowac do GP wtedy moze coś ruszy....

agitatka i roxi mam nadzieje ze stresujace plamienia zanikna calkiem :-)

Agitatka to jakos i tak dziwnie ze nie zrobili ci teraz pomiarow. Mi w 12 tyg na pierwszym scanie tak jak i w polsce pomierzyli wszystko i sprawdzili kosc nosowa i przeziernosc karkowa, dodatkowo wykonali testy krwi na moja prosbe. A w 20 tyg tez tak jak i w polsce sprawdzali juz wszystko, tzw polowkowe, wszyskie narzady dziecka.

reklama
Do góry