Czesc kobitki, wszystkim pieknie dziekuje za brzuszkowe komplementy
Tygryseczek nie mysl o tych objawach juz, glowa tobie peknie ;-) ja juz wiele razy pisalam, ze mnie test pozytywny wyszedl dopiero pare dni po dacie oczekiwanej miesiaczki, wszystko jeszcze sie zdarzyc moze. Trzymam kciuki za II
Agitatka no ladnie zes mi smaka na lody narobila ;-) jedz na co masz ochote i pij duzo, probuj wszystkiego co na dolegliwosci pomaga
W ciazy sie kalorii nie liczy hehe
Kari faktycznie nasze brzuszki podobne rozmiarowo jak nie identyczne, ale twoj jak piszesz na pewno wyzej od mojego, ja tez nosze jeansy sprzed ciazy ale niestety ich nie dopne bo brzuch nisko siedzi od samego poczatku. Kazda z nas to inaczej odczuwa
ja narzekam na cisnaca w pasie garderobe a ty na obolale zebra hehe, no moja jeszcze po zebrach mi nie gra, tylko co chwilke tylek wypina
Roxii a probowalas unikac herbaty, kawy, jesli juz pij tylko zielona i bez kofeiny. U mnie to bylo glownym powodem mdlosci. Tylko duze ilosci wody z cytryna pomagaly, sprobuj moze pomoze. Jak nie masz czasu na domowa lemoniade to kup sobie np. volvic cytrynowa do pracy, naprawde przynosi ulge. Sprobuj tez zagryzc cos suchego, kromke chleba albo herbatnik przed wstaniem z lozka i przed samym spaniem. Nie przejmuj sie, ze zapomnialas o wyborze imienia dla naszej malej, wazne zebys swoj wybor pamietala
A ostrzegam, ze pamiec ciezarowki czasem plata figle ;-)
abed nie strasz, ze to juz moze byc w kazdej chwili ;-) boje sie cholernie i do tego ja taka pedantka i raczej zorganizowana osoba jestem, ze wolalabym zeby bylo jak w zegarku, no ewentualnie pare dni po
Torba spakowana, jeszcze tylko zamowilam na wszelki wypadek szlafrok wczoraj. Pozostaje czekac na rozwoj wydarzen :-)