Aga ja tez weekend pracuję, więc nie jesteś sama
Verita mam nadzieje, że tym razem szybciej pójdzie ze starankami i niedługo zobaczysz dwie kreseczki na teście;-)
tygryseczek masz już te wyniki?????? czekam, czekam i się chyba nie doczekam
loczkis no kochana trzymaj się tam, dopinaj wszystko na ostatni guzik i baw się dobrze. Trzymam kciuki żeby ten dzień był taki jaki sobie wymarzyłaś:-)
Agitatka cieszę się że plamienie ustało-mówiłam ze tak będzie;-) biedy ten twój synek, znów cos mu dolega?? jejku trzymam kciuki zeby szybko mu przeszło
Noelka my tu wszystkie doskonale cię rozumiemy, wiamodmo ze teraz nie będziesz miała zawiele czasu na pisanie na bb, bo zajmujesz się maluchem
Jak ci czas pozwoli to zaglądaj czas i pisz co i jak;-)
abed zdrówka;-)
U mnie wporządku, tzn mam taką nadzieję, wczoraj i dziś znów plamiłam, naszczęście nie była to żywa krew tylko takie brązowe, mam nadzioeję ze to nic poważnego. Staram się nie panikowac i zachowac spokój, tłumaczę sobie że to pewnie nic złego i pewnie taka moja uroda, że co jakiś czas będę plamić, bo przecież to nie pierwszy raz, a na usg maluch cały i zdrowy
Wiadomo martwię się trochę, ale staram się nie popadać w panikę i czekam na rozwój sytujacji. Ale widzę że już przechodzi bo ta wydzielina jest coraz jaśniejsza i jest tego coraz mniej
Pozatym ok, tylko ciągle jestem strasznie zmęczona