reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
sergeeva ja tez uwielbiam Gre o Tron :-D tylko, ze ja nie ogladalam na bieżąco, tylko jakos tak z dwa tygodnie temu pochlonelismy z M dwa sezony w kilka dni i sie wciagnelismy :-D
basik no nareszcie :-D czekalam tu na ciebie :-D powodzenia w klinice, mam nadzieje ze pomoga :tak:

cześć, przepraszam, że długo się nie odzywałam, ale głowa nie dawała mi spokoju.
A wczoraj o 23 zdarzyło się coś koszmarnego, zaczęłam krwawić. I pojechaliśmy do szpitala, bezduszne k...trzymały mnie aż do 8 rana, kiedy to w końcu przyszedł lekarz i skierował mnie na oddział ginekologiczny.
Wypadł mi jeden skrzep i jakieś dziwne coś twardego koloru skóry. Teraz jeszcze trochę plamię na brązowo, ale zrobili mi usg i z dzieckiem wszystko w porządku. Serduszko ładnie biło i machał do nas rączkami i nóżkami. Jutro znowu jadę do szpitala na planowe usg i pewnie dowiem się więcej. Szyjka w porządku, więc nie wiem skąd te krwawienie, zbadali mnie dowcipnie i lekarz powiedział, że nie widzi krwawienia.
także to tak wygląda u mnie w skrócie, bardzo mi boję mimo wszystko, trzymajcie kciuki kochane buziaczki

Agitatka kochana wszystko bedzie dobrze, najwazniejsze że z dzidzusiem wszystko ok:tak: Myślę że to krwawienie to nic poważnego, skoro ustało to na bank bedzie dobrze. Trzymaj się tam, leż, odpoczywaj, ściskam mocno i trzymam kciuki za malucha. Daj znać co i jak jak tylko bedziesz mogła:tak:

agitatka właśnie to do ciebie nie podobne było, ze tak długo cie nie ma na forum. Mam nadzieje, ze dzisiejsze usg cie uspokoi i dzidziuś jest bezpieczny. Juz zaszlaś tak daleko. Musi być dobrze.

Basik
mamy wizyte w tym samym czasie-ja 23. Mam nnadzieje ze cos nam pomogą

noelka jak sobie radzisz?

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim :-)

Witam po mega długiej przerwie.
Wpadłam zobaczyć co u was słychać i co ja tu widzę :szok: Roxii ogromne gratulacje kochana!!!
Wiem że jest tu dużo nowych osób i przepraszam że pytam tylko o starą brygadę...ale czy jeszcze komuś ze starej załogi się udało?

Proszę napiszcie w skrócie co u was laseczki :-)

agnieszka witaj po dlugiej przerwie :-D niestety nie wiem, kogo mam zaliczyc do "starych" wyspiarek, ja sie ciagle czuje mlodo ;-) oprocz Roxii i Agitatki reszta chyba jeszcze walczy, przepraszam jezeli o kims zapomnialam :zawstydzona/y: a co u ciebie? ty sie chyba mialas przeprowadzac o ile pamietam? czy jakis remont robilas? wybacz, ale juz mam dziury w pamieci :-) zaczynacie sie starac czy dalej odkladacie? pozdrawiam i odzywaj sie czesciej :tak:
aniolkowa to za ciebie i basik bede trzymac kciuki :-D mimo, ze bede w Polsce to moze uda mi sie zajrzec zeby zobaczyc co u was :-D no i oczywiscie bede czekac na test tygryseczka :-D

ja juz w sobote jade do Polski, a za tydzien slub :szok: mam nadzieje, ze jak wroce, to bedziemy mieli kilka nowych ciezaroweczek :-D
agitatka czekamy na wiesci :tak:

Agitatka wszystko bedzie ok! Moja znajomia miała podobnie, lekarze też jej nie powiedzieli od czego takie coś, ale z dzidzą było wszystko wporzadku.

Witam moje drogie panie :-) u nas słoneczko kolejny dzień się przebija. Jutro muszę Adasia zaprowadzić do przedszkola bo widzę że musi się wyszaleć, a nie był już ponad miesiąc. Uf nie wiem skąd siły wezmę bo ostatnio coś słabawo się czuję. Ale trudno ;-) dam jakoś radę, jak zawsze zresztą.

reklama
Już po usg serduszko nadal bije i niech tak już zostanie. Nie wykonała żadnych pomiarów, bo ciągle się wierciło moje maleństwo i machało rączkami i nóżkami. Wg usg jestem w 13t1d czyli w sumie się zgadza. Nadal plamię na brązowo, są to niewielkie ilości, ale są i to mnie martwi, bo nie wiem kiedy to się skończy. Staram się leżeć jak tylko mogę. W niedziele teściowa przylatuje, żeby mnie odciążyć od wszystkiego. Jestem przybita i ciągle się boję co to będzie...
Przepraszam, że do nikogo się nie odniosę, ani nic więcej nie napiszę, ale najzwyczajniej w świecie nie mam nastroju do niczego. POzdrawiam was

Przypomniało mi się jeszcze, że właśnie w tych dniach przypada mi termin spodziewanej miesiączki, może to jest przyczyną moich kłopotów...

Ostatnia edycja:
Do góry