reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Roxii daj tej małej fasolce rosnąć w spokoju :-) a ty się zajmij przygotowaniami do świąt :-) upiecz jakieś ciasto, zrób sałatkę przynajmniej mąż coś będzie miał z tego czekania ;-) po dbaj trochę o niego w końcu już nie długo nie będzie jedynym co o niego dbasz ;-)

ja jutro robię tort :-) w poniedziałek rok nam strzeli :-D:-D:-D

reklama
Loczkis staram się skupiać na wspieraniu Was zeby nie myślec o sobie, dlatego tak często tu zaglądam:tak: zdecydowanie lepiej mi wychodzi dodawanie otuchy innym niż sobie:sorry: Dlatego będę was wszystkie wspierac cały czas:-) Ale czas i tak sie wlecze...:dry:

wyszly!!!! i sa pyszne - musialamodkroic troche ciasta, bo za bardzo wyrosly!!! jutro Wam pokaze :-) dziekuje za kciuki!!!

teraz pieczemy ciasto czekoladowe - jutro tylko krem i tort gotowy :-D moja corcia ma jutro imprezke urodzinowa, choc urodziny dopiero 30marca

Osinka noo wiedziałam że zdolniacha z ciebie:-) czekam jutro na fotki;-)
Noelka na twoją fotkę brzuchola również czekam;-)

Witam was kobietki przedświątecznie
przepraszam, ze mało ostatnio bywam wsród was i nie wspieram:-( jestem całym sercem z każda z was, ale nie mam weny pisac...po prostu dopadła mnie słabość jakaś.
Troche sentymentalny dla mnie czas. Moje pierwsze dziecko obchodziło by właśnie 2 urodzinki a moje drugie obchodzi rocznicę śmierci :-( :-:)-(Marzec juz zawsze będzie dla mnie trudnym czasem. Wszystko mnie denerwuje, warczę na męża, jestem okropnie nerwowa, płaczliwa i na nic nie mam ochoty. Szukanie domu daje nam sie tez we znaki. Ahhh. Jedyne co mnie cieszy to 2 tygodnie urlopu. Bede odsypiać i mam nadzieje skończyć czytać Greya.
Ściskam i pozdrawiam każdą bez wyjątku a małym solenizantom życzę udanych urodzinek i dużo prezentów. A temu co ma sie zaraz pojawić na świecie nakazuje, zeby juz mamusi nie stresował i szybciutko wyszedł.

aniolkowa przykro mi, ja tez cie bardzo mocno przytulam :-( wiem, jak jest ci ciezko :-( trzymaj sie kochana, i pamietaj, ze w razie czego to my tu jestesmy dla ciebie, i zawsze mozesz sie nam wyzalic :tak::tak:

aniolkowa przytulam mocno.... fajnie, ze masz 2 tyg wolnego, odpoczniesz, naladujesz baterie.

U mnie bez zmian:( Maly wciaz szaleje w brzuchu wieczorami i noca. Wczoraj mi pchal nogi w bok brzucha-bardzo to bolalo. wydaje mi sie, ze on juz jest na prawde duzy, albo wysoki. Jego male cialko pewnie sie tez wzmocnilo, kosci urosly i teraz bije mame od srodka, a mama mu co dzien powtarza gdzie jest wyjscie, ale chyba nie chce mnie sluchac:)

Noelka bo tam ciemno i on drogi nie widzi :-) mam nadzieje że mały się nie urodzi 1 jak mój ;-)

Osinka ale jutro jest 30 marca?? to kiedy ma Twoja córcia urodziny?? ;-)

a ja upiekłam biszkopty na tort :-) wyjdzie mi tort gigant bo tak biszkopty wyrosły ;-)

reklama
czesc dziewuszki :-)
aniolkowa, rozumiem, ze nie masz weny do pisania. Ja tez jakos ostatnio jej nie mam. Wierze, ze jest Ci ciezko, ale trzymaj sie dzielnie, przytulam mocno.
Loczkis, super sukienka :-) bardzo ladnie na Tobie lezy
abed, pochwal sie tortem jak skonczysz, Osinka, Ty tez pochwal sie baranem :-D
Roxii, bedzie wszystko dobrze, zobaczysz. Odpoczywaj i dbaj o siebie :)
Noelka, maluszek zrobi Ci zarcik na prima aprilis i urodzi sie 1.04. :-)
U mnie @ nadchodzi wielkimi krokami. Od wczoraj brzuch mnie boli i ciagnie :-( gotuje dzis zurek zeby sie czyms zajac i nie ryczec. Moj P. wymyslil sobie mazurka na swieta. Nigdy go nie robilam bo jakos nie przepadam za tego typu ciastami, ale czego sie nie robi z milosci....postanowilam mu upiec. I tu moje pytanie..... ma ktoras z Was jakis dobry wyprobowany przepis??? Wiem, ze w necie jest tego pelno ale jak mam juz robic to zalezy mi na czyms sprawdzonym.

Do góry