reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Noelka pięknie to napisałaś :-) ja też pamiętam jak mąż się cieszył jak zobaczył na usg że to chłopak... i nigdy nie zapomnę jego twarzy wtedy jak wchodził na salę operacyjną po pięciu minutach jak mnie nie widział... jego strach że nie wie co się z nami dziej a to było kilka minut kiedy nie był z nami... i później jak trzymał małego i nawet twarzy nie mogłam zobaczyć bo bał się ruszyć....a ręcznik w który był zawinięty zasłaniał mu twarz... i jak ubierał małego bo mu położna kazała i to był jego pierwszy raz :-) później jak wstawał do nie niego w nocy i przebierał... ile razy mały go osikał tak w nocy... eh to są piękne wspomnienia.... uwierzyć nie mogę że to już rok :-) to był najpiękniejszy rok w moim życiu :-D

Roxii będzie dobrze :-) ja na angielską opiekę nie mogę narzekać... a mi się wydaje że w Polsce jest tak fajnie z opieką jak chodzisz prywatnie i masz dobrego lekarza... nie jest już tak kolorowo jak cię nie stać i chodzisz na nfz.... wydaje mi się że my, te dziewczyny które mają dziecko lub jak Noelka są w ciąży tak bardzo cieszą się że ci się udało bo wiemy co cię czeka :-) ile pięknych uczuć.... znamy smak starania i później nagrody :-)

Loczkis WOW :-D :-)dla mnie super :-) jest bardzo elegancka :-) jaki kolor kwiatów będziesz mieć??

reklama
dzieki Abed, mi tez sie podoba :-D jeszcze nie wiem co z dodatkami, bo dopiero co ja kupilam :zawstydzona/y: nawet nie wiem jaki kolor butow ubrac :zawstydzona/y: jakies sugestie? :-)

Loczkis wygladasz super! Talia osy! Co do butow to czern odpada moim zdaniem, widze ciebie w cielistych szpileczkach z delikatnie okraglym noskiem, moze lakierki. Cieliste buty pieknie wydluzaja lydke. Do ecru ladnie by pasowaly kwiaty w gleboko nasyconym fiolecie albo fuksjowym kolorku. Kiedys kolezanke stylizowalam na slub, wiec nazbieralam mase zdjec wiazanek i butonierek, moze ciebie cos zainspiruje:
https://picasaweb.google.com/102793...authkey=Gv1sRgCN6u4ZmYiteokwE&feat=directlink

Ostatnia edycja:
Loczkis fiolet był by super :-) joasia ma nie złą kolekcje :-) ja bym poszła w jakiś wyrazisty kolor żebyś blada nie była ;-) moim zdaniem tylko nie biel... a może żółte kwiaty, bo wiosna w końcu :-)

Ostatnia edycja:
Loczkis super sukienka skromna, ale elegancka bardzo mi się podoba:-) Co do butów to też mi się wydaje że cieliste szpileczki super by wyglądały, są teraz bardzo modne i wydłuzają nogę:tak: a dodatki to tak jak radzą dzieczyny muszą być bardziej wyraziste żeby za blado nie było. Jestem pewna że będziesz wyglądała pieknie:-)
Ale super już za miesiac bedziesz Panią Loczkis :-D

Loczkis sliczna sukienka!! uwielbiam taki kroj! powodzenia na slubie!!! :-)

Roxii jak sie czujesz???

Noelko trzymam kciuki!!! mam nadzieje, ze to juz niedlugo... bede trzymala kciuki!!

my z corcia pieczemy baranka wielkanocnego i zajaczka, mam nadzieje, ze nam wyjda... piewszy raz sie za to wzielam - trzymajcie kciuki!!!:rofl2:

Osinka trzymam kciuki za wypieki, na pewno beda pyszne, pochwal nam sie pozniej :tak:
dzieki dziewczyny za sugestie, macie racje, ze cieliste szpilki beda najlepsze :-D joasia, zakochalam sie w kilku kompozycjach, dziekuje ci bardzo kochana, napewno cos wybiore :tak:
no wlasnie Roxii, jak u ciebie? kiedy masz pierwszy skan?

Osinka trzymam kciuki za barany i zające, napewno wyjdą piękne i pyszne!!!!!:-)
Loczkis my stylistki bb ubierzymy cię na ten ślub, bedziesz najpiekniejszą panną młodą na świecie:-D

Dzięki dziewczyny, u mnie wporządku, czuję się dobrze, nawet za dobrze co trochę mnie martwi:sorry: czasem mnie lekko zamdli i to wszystko, oszaleję do tego scanu, chyba jutro znów trzasnę testa żeby się upewnić że cos tam się dzieje:tak: A scan dopiero 8 kwietnia... ehhh:dry:

reklama
Roxii dziekuje bardzo :-D z taka pomoca na pewno wszystko sie uda :-D u ciebie na pewno wszystko jest ok, a do 8 kwietnia szybko zleci, zobacz zaraz swieta, i w poniedzialek juz bedzie 1 kwietnia, a potem tylko tydzien i juz :-D my ci tu zaraz jakies zajecie znajdziemy, np bedziesz wspierac Noelke w jej oczekiwaniu i minie ci raz dwa ;-)

Do góry