Krufka
Zaangażowana w BB
u mnie leniwa niedziela ale tylko niedzielę mam wolną jutro do pracy. relaksuję się i nie myślę o nadchodzącej @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jejku Sandra jak ja ci zazdroszcze w pozytywnym znaczeniu. Ja jak Roxy poddaje sie juz nie mam sil juz nie licze, nie molestuje. Psychicznie wysiadam i daje juz sobie z tym spokoj:-( Ciesze sie ze tobie sie udalo zasluzylas na to. Dbaj o siebie i fasolke. Mi sie ostatnio nic nie udaje chyba sie zaczne leczyc ale nie na pco ale ....na depresjekochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze teraz tylko musze uwazac na siebie...
jejku Sandra jak ja ci zazdroszcze w pozytywnym znaczeniu. Ja jak Roxy poddaje sie juz nie mam sil juz nie licze, nie molestuje. Psychicznie wysiadam i daje juz sobie z tym spokoj:-( Ciesze sie ze tobie sie udalo zasluzylas na to. Dbaj o siebie i fasolke. Mi sie ostatnio nic nie udaje chyba sie zaczne leczyc ale nie na pco ale ....na depresje
Ojej! kochana gratuluję!!!! miło dowiedzieć się że którejś z nas się udało Ja też Ci zazdroszczę takiego fajnego teściora z dwoma krechami jest cudowny!! Gratuluje jeszcze raz i dbaj o siebie:-)kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze teraz tylko musze uwazac na siebie...
Ja też mam chyba depresję nic mi nie idzie tak jak powinno ostatnio wszystko się knoci :-( i jak na złość z fasolką dalej nic rok starań i nic! Rozumiem Cię kochana chyba cierpimy na tą sama ptrzypadłość ja już też nie mam siły na nic Trzymaj się i pamiętaj że nie jesteś sama....jejku Sandra jak ja ci zazdroszcze w pozytywnym znaczeniu. Ja jak Roxy poddaje sie juz nie mam sil juz nie licze, nie molestuje. Psychicznie wysiadam i daje juz sobie z tym spokoj:-( Ciesze sie ze tobie sie udalo zasluzylas na to. Dbaj o siebie i fasolke. Mi sie ostatnio nic nie udaje chyba sie zaczne leczyc ale nie na pco ale ....na depresje
no to jest nas dwie:-( u mnie wszystko sie knoci ech...brak slowJa też mam chyba depresję nic mi nie idzie tak jak powinno ostatnio wszystko się knoci :-( i jak na złość z fasolką dalej nic rok starań i nic! Rozumiem Cię kochana chyba cierpimy na tą sama ptrzypadłość ja już też nie mam siły na nic Trzymaj się i pamiętaj że nie jesteś sama....
Wiem ze po burzy wychodzi slonko tak jak u Sandry ale kiedy u nas wyjdzie? Ja mam wizyte u specjalisty dopiero 15 wrzesnia i pewnie wtedy dostane clo ale ja tak bardzo nie chce brac hormonow :-( . Po duphastonie przytylam 3kg teraz prubuje to zrzucic bez efektu czuje sie jak slonica a co bedzie po clo boje sie myslec. Caly czas sobie powtarzam musi byc dobrze ,bedzie dobrze ale juz to na mnie nie dziala:-(To tak jak u mnie, wyć mi się chce ale nie mam siły juz nawet na to