reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Noelka no i takie nastawienie mi się podoba, nie ma co sie martwic na zapas, bedzie dobrze, musi być!!!:tak:
Ale abed ma racje jak już maleństwo pojawi się na świecie to zamrtwień napewno nie ubędzie, a wręcz przciwnie, ale to juz inna bajka;-)
Zmykam spać, koniec odpoczynku, jutro praca :baffled: DOBRANOC!!!

reklama
fluidki dla wszystkich ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osinka na to wygląda ze Grey pochłonął dziewczyny:-D Ja też czytam 3 cześć:tak: dziewuchy oderwać się na chwilę od ksiażek i innych zajęć i naskrobac coś na forum!!!!:-)
Noelka dzięki za porcję fluidków, ja jednak zamawiam sobie choć jedną partię po transferku;-)

alez sie wyludnilo forum!!! czy kazda z Was czyta Greya?? :-D:-D

dzis przyszly dwa tomy Greya, przeczytalam juz 150 stron - zmykam czytac dalej:cool2:

Osinko!!!!!!
znalazłam CIę przypadkiem - w moim profilu było Twoje nowe zdjęcie (wśród znajomych), jak na nie kliknęłam to Cię tu znalazłam:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

co u Ciebie ?
nie wejdziesz na marcówki 06???
pozdrawiam,

czesc dziewczyny, faktycznie tu cicho, ale i ja sie do tego przyczynilam :zawstydzona/y:
Noelko jestem przekonana, ze wymiar brzuszka zmienil sie przez inna pozycje synka, nie ma sie czym martwic, bedzie dobrze. Ja ide na kolejne pomiary we wtorek.

Wszystkie sie tak zaczytalyscie a ja jakos siebie do zadnej ksiazki nie umiem teraz przylepic. Jedyne co czytam to poradniki ciazowe i o pielegnacji malucha. Licze na to, ze cos bede miala w tej glowie jak sie mala pojawi na swiecie :)
Dzis przyszedl do mnie jeszcze potwierdzajacy list z DWP o maternity, wiec juz jestem na 100% pewniejsza i czekam na pierwsza kasiore z niecierpliwoscia. Moj malz wczoraj sie mnie pyta: "...to w ktorym tygodniu ty teraz jestes? bo mnie w pracy zameczaja pytaniami conajmniej jakby wiedzieli co sie kiedy u dziecka rozwija (dodam, ze pracuje tylko z facetami), powiedzialem ze jakos kolo 30 tygodnia..." Pomyslalam sobie, ze dla niego 3 tygodnie w ta czy w ta to nic, glupolek, a ja juz panikuje ze to coraz blizej a tyle do kupienia. Ja nie wiem jak oni tak potrafia zachowac zimna krew i miec czas na wszystko :baffled: A ja juz nawet zamontowalam suwaczek na pulpicie dla jelonka zeby wiedzial dokladnie na jakim etapie jestem, ach ci faceci.

Milego dnia :)

Roxii po transferze to beda mega magiczne superkosmiczne fluidki dla Ciebie:)
:-D dzięki kochana:-D

joasia no to klasyczny przypadek faceta, nie wie co się dzieje i na jakim świecie żyje, dobrze że wie wogóle że w ciąży jesteś:-D ehh niestety tak to z nimi jest, podejrzewam że u mnie będzie dokładnie tak samo, ehh faceci:baffled:

A ja miałam dzisiaj w pracy spięcie z szefem, co za dupek popieprzony że tak powiem:wściekła/y: nie bede tłumaczyć sytuacji bo to długa historia, ale normalnie on jest tak perfidny że juz sam siebie przechodzi. Zawsze taki był, wiedziałam o tym ale teraz to normalnie zaczyna przesadzać. Ja jestem cierpliwa i opanowana, ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, ale jemu dzisiaj się udało i powiedziałam sobie o nie! tym razem nie popuszczę i się postawię! No i tak własnie zrobiłam, ale był wkurzony:-D widok jego purpurowej gęby-bezcenny, on nienawidzi jak ktoś mu się sprzeciwia i krzyzuje jego plany, a ja to własnie dzisiaj zrobiłam:-p ale myślę że bardziej wkurzyło go to, że to ja miałm rację i on dobrze o tym wiedział. On myśli, że ja jestem taka głupia jak on mądry i dzisiaj postanowiłam mu udowodnic ze się myli:tak: Wiem, że sobie nagrabiłam i pewnie teraz będę miała przerąbane:sorry2: on jest strasznie mściwy i wiem że teraz stanie na głowie zeby mi życie utrudnić-kretyn:crazy: ale mam to gdzieś, ciesze się z tego że mu się postawiłam, nikt nie bedzie mnie robił w wała;-)
loczkis przy okazji mojej sytuacj z szefem przypomniałam sobie o twojej, właśnie jak tam u Ciebie w pracy?? jak sytuacja wygląda?????

reklama
joasia ja to nie powiem mój wiedział w którym tygodniu jestem, czytaliśmy razem co w którym tygodniu się rozwija i oglądaliśmy takie krótkie filmiki na mamazone :-)

Roxii dobrze że się postawiłaś... oni myślą że są najmądrzejsi... a my Polacy to takie głupki... i bardzo nie lubią jak się im stawia... oni myślą że nawet jak racji nie mają to my i tak tego nie będziemy wiedzieć...
a loczkis to chyba jeszcze w polsce na urlopie i pewnie czasu na internet nie ma ;-)

Do góry