reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Ja ci moze napisze jak bylo u mnie, a nie bylo latwo poniewaz moj maz jest mlodszy ode mnie 5 lat. Wiec on mial caly czas w glowie ze jest jeszcze mlody, jeszcze moze tyle swiata pozwiedzac, tyle rzeczy zrobic itd. Zawsze bylo cos zeby odlozyc decyzje o dziecku, a to mieszkanie, a to praca, a to prawo jazdy ktore robi. W koncu kiedy mamy warunki zaczelam mu tlumaczyc jak dla mnie wazne jest dziecko, ze to tez chodzi o moj wiek. Poza tym dziecko to nie koniec swiata, nawet z dzieckiem mozna na wycieczki jezdzic czy gdziekolwiek. No i tak stwierdzilismy w styczniu ze zaczniemy sie starac, ale na luzie, ja nawet nie sadzilam ze mi sie uda tak szybko, przy moich rozregulowanych cyklach. Ale teraz sie cieszymy razem, chociaz musial to wszystko przegryzc jak sie dowiedzial o ciazy, bardzo duze zaskoczenie to bylo dla niego. Tak wiec moja rada to wytlumaczyc, no i musi to byc wasza wspolna decyzja.

Dziewczyny co tam u Was? Kiedy testowania?

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Wow Bajeczko jak pieknie u Ciebie suwaczek sie przesuwa:tak:

ja powinnam testowac dzisiaj ale boje sie:szok: wiec poczekam do
poniedzialku:tak:
objawow zadnych w sumie wiec bardziej obstawiam ze @ niestety przyjdzie:-(

No ja wlasnie 6 sierpnia mam miec usg w koncu, wiec czekam niecierpliwie :-)
Jak narazie to u mnie bezobjawowo leci. Czasem mnie to martwi ale podobno to duzo szczescia skoro w ciazy nie ma nudnosci i wymiotow.:-p

Wonka uk ja tez niemialam zadnych objawow, poczekaj do poniedzialku i zrob tesciora, trzymam kciuki

Bajeczko dziekuje za slowa otuchy:-)
wiem ze z tymi objawami to nigdy nie wiadomo do konca:tak:
ja w sumie co miesiac mialam jakies a potem przychodzilo rozczarowanie:szok:

cykle mam 28-31 dzisiaj jest 31 dzien ale roznie to bywa wiec jeszcze dla pewnosci poczekam.
tak bym chciala zeby sie udalo:tak:

Witam :-)
czesc dziewczyny , nierobiłam jeszcze tesu bo wciaz czekam, poradzcie mi prosze jak przekonac meszczyzne do dziecka???? nie wiem kompletnie jak go przekonac zebysmy sie starali ...

ja ci niestety za dużo nie pomoge ponieważ mój mąż też chce mieć dzidzie i ja nie musiałam go do tego namawiać, my już myslelismy o dziecku jakoś rok po slubie, tylko że starać sie zaczelismy dopiero niedawno bo od kwietnia, bo chcielismy więcej zaoszczędzić, a teraz troche załuje że tak pózno ....
ira mysle że nic na siłe poprostu, porozmawiaj szczerze ze swoim facetem, zycze powodzenia, i odezwij sie jak zroisz testa:tak:

Dziewczyny co tam u Was? Kiedy testowania?

u mnie do testowania to jeszcze daleko:baffled::-( czekam na wzrost temki juz 4 dni ale jak narazie nic, śluz był przytulanka są już od 9 dni ale temperaturki nie ma:-(
dzisiaj sie troche tym zdołowałam ale jeszcze szansa jest, być moze cykl mi sie teraz wydłużył co bardzo możliwe przeciesz jeszcze niedawno to cuda sie działy:crazy:

Witajcie dziewczynki:-)
Wow Bajeczko jak pieknie u Ciebie suwaczek sie przesuwa:tak:

ja powinnam testowac dzisiaj ale boje sie:szok: wiec poczekam do
poniedzialku:tak:
objawow zadnych w sumie wiec bardziej obstawiam ze @ niestety przyjdzie:-(

wonka twarda jesteś:-):tak: tak trzymać :-)
a ja zaciskam kciuki za pozytywny teścik w poniedziałek:-)

Witam :-)
u mnie do testowania to jeszcze daleko:baffled::-( czekam na wzrost temki juz 4 dni ale jak narazie nic, śluz był przytulanka są już od 9 dni ale temperaturki nie ma:-(
dzisiaj sie troche tym zdołowałam ale jeszcze szansa jest, być moze cykl mi sie teraz wydłużył co bardzo możliwe przeciesz jeszcze niedawno to cuda sie działy:crazy:

kochana masz 11 dni do testowanka... ja 12 tak wiec bedziemy testowac moze razem :-):-):-) hiihihihihih ja juz sie poglubilam z tym moim cyklem i nie wiem o co w ogole chodzi... teraz przez ta tempke to nawet nie wiem jak dlugi bedzie ten cykl :confused::confused::confused:

hej kochane... zobaczcie ten filmik... ja poprostu kocham tego faceta :-):-) :-D:-D
cos w stylu kabaretu tylko ze on spiewa... ma wiecej piosenek... no ja becze ze smiechu jak go slucham [ame="http://www.youtube.com/watch?v=mInVavUZIe8&feature=related"]YouTube - Rodney Carrington - Want My Baby Back[/ame]

kochana masz 11 dni do testowanka... ja 12 tak wiec bedziemy testowac moze razem :-):-):-) hiihihihihih ja juz sie poglubilam z tym moim cyklem i nie wiem o co w ogole chodzi... teraz przez ta tempke to nawet nie wiem jak dlugi bedzie ten cykl :confused::confused::confused:

jak coś to bede testować za 13 dni dopiero, bo wtedy wypada nasza 3 rocznica ślubu :-) chyba że temperatura wzrosnie mi dopiero za 3-5 dni to jeszcze pózniej zatestuje

reklama
jak coś to bede testować za 13 dni dopiero, bo wtedy wypada nasza 3 rocznica ślubu :-) chyba że temperatura wzrosnie mi dopiero za 3-5 dni to jeszcze pózniej zatestuje

kochana ja ci mowie ze jutro tempka wzrosnie... masz tak samo jak ja w 3 dupy te tempki no i testy owulacyjne mialysmy podobnie... bardzo dlugo pozytywne... wiec jutro powinna juz byc wysoka... daj znac rano jak tam tempka no i ja tez dam znac... mam nadzieje ze nie spadnie...

Do góry