reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
a jak bedziesz kupować test ciazowy to kup First Respons bo on podobno wykrywa nawet 6 dni przed spodziewanym okresem,
dokladnie... kup sobie test ciazowy First Respons... u 62% kobiet wykrywa ciaze 6 dni przed @, 78% 5 dni przed @, 87% 4 dni przed @, 98% 3 dni przed @ i 99% 2 dni przed okresem... on jest w takim rozowym albo czerwono bialym opakowaniu... w boots kosztuje £8,19... jest promocja... kup jeden drugi gratis.. abo za £10,49 tej samej firmy tylko ze w opakowaniu 2 testy i kolejne 2 gratis bo jest promocja tak jak pisalam wczesniej.... na ebay sa ale nie wiele tansze...
sandrahaha
a tu co znów nie ma nikogo:-(??
gdzie sie wszystkie podziałyscie?
czyżby wszystkie owulacje teraz miały:-) i nie wychodzą z łóżeczek;-)
hihihi to jakas zbiorowa ta owulacja... :-):-) my tez mamy - mam nadzieje... oj a mowia ze owulka nie mozna sie zarazic a tutaj prosze nikogo nie ma bo wszystkie ostro sie staraja tylko my takie 2 sierotki co przed kompem siedza i sie zamartwiaja...
hihihi to jakas zbiorowa ta owulacja... :-):-) my tez mamy - mam nadzieje... oj a mowia ze owulka nie mozna sie zarazic a tutaj prosze nikogo nie ma bo wszystkie ostro sie staraja tylko my takie 2 sierotki co przed kompem siedza i sie zamartwiaja...
sandrahaha
aha... no to juz 3 sierotki :-):-) zawsze to lepsze niz samemu sie uzalac nad samym soba
ewka2412 jak tam po owulce?? mierzysz temp??
A wiesz w tym cyklu nie mierzylam nawet niewiem czy mialam owulacje. Bo tak:12,13,14 mialam ostre bole podbrzusza ,klucie jajnikow, sluz ale suwaczki i kalendarzyk wyznaczyly mi owu 17,18 no i zaczelam robic testy owulacyjne 15-ego i wiesz 15 mi jedynie wyszla druga kreska bardzo bardzo blada a pozniej juz nic. A 16 bylam na usg i mi powiedzieli ze niewiedza czy mialam owu ze ChYBA nie. I ja juz sama niewiem co mam myslec moze w tym cyklu byla wczesniej owu. wogole zebym nie spojrzala na suwaczek to bym nie wiedziala w ktorym dniu cyklu jestemaha... no to juz 3 sierotki :-):-) zawsze to lepsze niz samemu sie uzalac nad samym soba
Ostatnia edycja:
reklama