reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Hej dziewczyny dolaczam do was, jest ktos z Dublina? Mozecie polecic dobrego polskiego ginekologa? Ja znam jednego i wiecej w zyciu do niego nie pojde...

reklama
Aniolkowa po takiej dawce Clo to ju musi sie udac!!!! :-D
Roxii fajnie, ze wypoczelas, oby powrot do pracy byl bezbolesny :tak:
Lolla witaj :-D nareszcie ktos z Irlandii, bo oprocz mnie i Basik to chyba nikt juz nie zostal ;-) Ja niestety z drugiej strony wyspy, z Galway, wiec nie pomoge z lekarzami w Dublinie :zawstydzona/y: a dlugo sie staracie? opowiedz cos o sobie :tak:

Lolla witaj:-) Co do gina z Dublina to ja też nie pomogę, bo ja ze Szkocji nadaje;-) Właśnie opowiedz coś o sobie, jak długo się staracie itd....

abed ja wiem, i trzymam za wszystkie dziewczyny, tak zbiorowo, bo by mi kciukow zabraklo ;-) ale chcialabym trzymac tak SPECJALNIE mocno :-D:-D
abed a jak ci idzie szukanie pracy? rozgladalas sie juz za czyms?

loczkis jasnę że moge przypomniec, wiem że cięzko jest ogarnąc która co i kiedy, tez nieraz niepamietam historii niektórych dziewczyn, jest nas już troche i czasem ciężko sie połapac:-D
Ja od 2-go lutego tj. od soboty zaczynam zastrzyki wyciszające, które maja mnie przygotowac do criotransferu. Będę je brac ok 2,5-3 tygodnie, później 21 lutego wizyta i wtedy zadecydują czy juz jestem gotowa by zacząć przyjmowac tabletki na wzrost endometium, jeśli tak to zaczne je brac przy czym dalej musze kontynuowac zastrzyki. Te tabletki to tez tak ok 2 tyg trzeba brać, no i jak wszystko dobrze pójdzie to jakoś na poczatku marca transfer blastusia:-) Takze do trzymania za mnie kciuków jest jeszcze trochę czasu, ciągnie się to wszystko niemiłosiernie:dry: ale już z góry dziekuję za kciuki:tak: Ja za Ciebie tez mocno, mocno trzymam tak jak za wszystkie wyspiareczki;-)
abed dzięki kochana :-D

Noelka piękny masz ten brzusio!! Dziekuje za fluidki, oby nam tu sie każdej przydały

Agitatka to mi dalas nadzieje, bo my w tym cyklu tez tak jednorazowo po pozytywnym teście. I to by było trochę zbyt piękne zeby było prawdziwe.

Roxi witamy na wyspach. Wiem jak cieżko sie wraca do rzeczywistości, ale czeka cie teraz coś dobrego. Oby oby oby!!!!!!

Loczkis lepiej juz dzisiaj?

Lolla ​witaj

Roxii czyli jest szansa, ze na Wielkanoc juz bedziecie we trojke :-D rzeczywiscie, to troche trwa, a ja tu marudze, ze jeszcze tydzien musze czekac, az mi sie glupio zrobilo :zawstydzona/y: dzielna z ciebie babka, te wszystkie zastrzyki mnie przerazaja :tak::tak:

aniolkowa dziekuje, juz lepiej :tak: przegonilam chorobe, to i czarne mysli poszly sobie razem z nia :-) zostal mi tylko katar, ale z tym da sie zyc ;-) a jak u ciebie? pewnie, ze jest szansa! pisalas, ze masz konto na ovufriend, a tam pokazuje czy czas staranek byl dobry, co u ciebie pokazuje?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny starac sie tak na maxa- czyli z kalendarzykiem w reku zaczelismy w listopadzie 2011, ja badania hormonow zrobilam wszystko ok po kilku mies dokladnie w lipcu maz sie przebadal i.... bylo zle ilosc prawidlowych plemnikow 3% a norma zaczyna sie od 4! Kupilismy mezowi cyn+ selen i bum! We wrzesniu juz bylam w ciazy!:-)
po 2 usg szok kolejny blizniaki!!:shocked2: nastepne usg tez szok... brak akcji serca... a wlasciwie serc... blizniaki jak sie okazalo byly jednojajowe-identyczne...
nastepnie SZPITAL,tabletka,zabieg. To bylo w listopadzie. Po 5 tyg 1 @ po 29 dniach 2@ i tu sie zaczely staranka..
i to moja historia....

Do góry