reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Agitatka to bedzie male przyjecie, na ok 25 osob, wiec duzo przygotowan nie ma ;-) ja juz bralam slub, wiec znam ten szal przygotowan :-Dtylko ze wtedy mialam wesele na 120 osob, wiec i bylo co przygotowywac :-D

reklama
loczkis sukienka SUPER :-) nawet ten kolor by pasował :-) ale wiem po sobie że trzeba przymierzyć... nie raz ubrałam coś co mi się podobało i klapa... a czasami nie bardzo mi się coś podobało i leżało super...

co do powrotów to jest trudna decyzja... i każdy powinien sam ją podjąć... w pl żyje się inaczej... ale w Anglii raju też nie ma...

Agitatka niestety roznie w zyciu bywa, jak by mi ktos 5 lat temu powiedzial, co bede robic teraz, gdzie i z kim, to bym sie w czolo popukala :-D dlatego juz wiem, ze plany planami, ale zycie swoje wie :-D:-D

abed mi tez sie podoba, ale troche sie boje zamowic przez internet, bo na zdjeciach wszystko ladnie wyglada :tak: jak nie znajde niczego w Polsce, to ja zamowie :-D

abed no właśnie nic wcześniej nie było, bo po prostu nam sie nie chciało w weekend. Mieliśmy takiego lenia, ze zdecydowaliśmy sie nie zmuszać, chociaż wiedzieliśmy, ze powinnismy. Niestety tak to jest, że mamy ochotę akurat nie w te dni:crazy:

Loczkis niestety my swoje a życie swoje. Kiedy ten szczęśliwy dzień? Tu czy w Polsce? Ja pewnie bym sie skusiła na dłuższą sukienkę bo mam krzywusy nogi :zawstydzona/y: Ale jak tylko sie dobrze czujesz w krótkiej to najważniejsze.
Co do tempki to ja mierze do końca, spodobało mi sie całe to obserwowanie. Pewnie dojdę do pewnego momentu, że rzuce tym wszystkim z nerwów i przestanę mierzyć, obserwować, zapisywać. Ale narazie robię to z ciekawości.

Agitatka wiedziałam, ze humorek ci sie poprawi. To wszystko przez to wczorajsze winko;-)

My tez czasem mamy taki moment, że mamy ochotę rzucić wszystkim i wracać do Polski, ale potem odzywa sie rozum. Niestety powrót narazie nie jest możliwy i chcąc niechcąc jestesmy skazani na Anglię.
Dzisiaj sie dowiedziała czegos fajnego. nasi znajomi, którzy starali sie o dziecko 10 lat zaadoptowali chlopca 3 letniego po 2 latach całej tej procedury. Dostali go w zeszłe święta. Teraz ona jest w połowie ciąży!! :-)Wspaniale. I przeważnie tak to bywa, że jak sie nie chce, nie myśli to sie udaje.

Ostatnia edycja:
aniolkowa super wiesci!!! takie historie starsznie mnie podbudowuja :-D a wielki dzien 27 kwietnia :-D w Polsce :-D powiem ci, ze ja tez sie troche martwilam, czy to po prostu nie pekly te duze pecherzyki na prawym jajniku, i ze nic z tego nie bedzie, ale stwierdzilam, ze teraz nie czas na smutki, bede sie martwic za dwa tygodnie jak przyjdzie pora na testowanie ;-) na razie dobry nastroj mnie nie odpuszcza, i mam nadzieje, ze tak zostanie :-)

hejka dziewczynki :) widze, ze wczoraj nastroje paskudne panowaly..... to nic, wazne, ze dzis jest juz lepiej.
loczkis, sukieneczka super :) bardzo mi sie podoba. Tylko, ze ja nie kupilabym nic bez przymierzenia. Pamietam jak moja siostra wychodzila za maz, ja tak dla jaj, tez przymierzylam sobie sukienke ktora mi sie bardzo podobala i wiecie co? okazalo sie ze ecru wcale mi nie pasuje, jakos gubilam sie w tym kolorze i zdecydowanie lepiej bylo w bialym. Poza tym loczkis, trzyma kciuki, mam nadzieje ze Twoje staranka beda owocne.
Aniolkowa, nie ma sensu sie zastanawiac teraz czy staranka byly za wczesnie czy za pozno. Ja mam nadzieje i zycze ci tego zeby bylo efektowne ;) &&&& mi mierzenie tempki i obserwacja cyklu tez sie spodobala :D
Agitatka, zazdrosze ze mozesz sobie poprawic humorek winkiem. U mnie niestety ta opcja odpada, czerwone wino wywoluje u mnie ataki migreny wiec wole nie ryzykowac.
Roxii, pochwal sie co fajnego kupilas :)
Tygryseczek &&&&&&&&&&&
Ja dzis sie czuje jakbym miala PMS, caly czas mi sie chce plakac i jakies takie napiecie nerwowe czuje. Tez dzis rano wykrzyczalam mojemu P. ze ja wracam do polski a on niech sobie robi co chce. Pozniej zrobilo mi sie przykro i przyszlam go przeprosic z talerzem nalesnikow z twarozkiem, a na wierzchu zrobilam serce z bitej smietany ..... taki to nerwus ze mnie, najpierw wykrzycze a pozniej przemysle :/ Poza tym wiecie co.... dzis mam 4 dzien okresu i wkladka czysta... w pierwszy dzien mnie tylko zalalo, bo nawet wyplakiwalam sie Wam tutaj a nastepne dwa dni to tylko plamienie lekkie mialam...Cos ten moj organizm wariuje...

Edith ja mam to samo z @. Dwa dni krwawie czasem bardzo lekko, 3 dzień lekkie plamienia i to koniec mojego @. Myślałam, ze po laparo sie zmieni, ze to wina zamkniętej szyjki, ale nadal tak mam. Widocznie taki nasz urok. Niektóre kobiety mają bardzo długo i intensywnie krwawią a niektore, jak my, mają skąpe @.

Narobiłas mi smaka nalesnikami z twarożkiem!!!

Juz po pracy ehhh odpoczywam i niebawem spac. A co do tego apetytu to nadal nie mam...;/ i na dodatek pic mi sie chce sucho mam w gardle.. masakra noooo ja chyba jajko zniose a tu 5 dni.....
Nie dziekuje kochane aby nie zapeszyc,... no juz 5 msc moze 5 bedzie szczesliwa...?

reklama
Dzień doberek wszystkim:)
Przyjmiecie nową:zawstydzona/y: ?
Mieszkam w Londynie i chciałabym wiedzieć czy są tu jakieś dziewczyny które rozpoczęły tutaj starania, lub już podchodzą do IVF?
Mnie na razie GP skierował na badanie hormonów i miałam USG w Sylwestra:-), nawet nie znam wyników. Kazano nam czekać na list z kliniki... Jesteśmy już po in vitro w Polsce i jak lekarz zobaczył wyniki mojego eMka i mój wiek(35l) to stwierdził że to wszystko przyspieszy procedurę..
No własnie- ja jestem niecierpliwa i chcialabym wiedzieć już natychmiast kiedy to będzie?...
O rany, czy jest tu ktoś może z Londynu? Lub ktoś mi powie jak wyglądają tu procedury....i to słynne CZEKANIE :crazy:

Do góry