reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

aniolkowa a wy nic wcześniej?? tylko w jak ci wyjdzie owulacja? ja starałam się co 2, 3 dni od ok 8 dnia cyklu żeby czegoś nie przegapić... jak zaszłam w ciąże i patrzyłam później na wykres to się okazało że przytulanki były właśnie dwa dni wcześniej w dniu owulacji nie... tak że nigdy nie wiadomo...

tygryseczek też trzymam kciuki :-)

Agitatka nikomu nie smęcisz po tu tu jesteśmy żeby się wygadać... podzielić wątpliwościami...

ciekawe co u Noelki ?? dawno się nie odzywała... pewnie bidulka pracuje a brzuszek coraz większy... i zmęczona wraca... pamiętam jak się czułam rok temu... tylko w myślach powtarzałam sobie liczbę dni które mi zostały :-)

reklama
aniolkowa nie ma co sie nastawiac ani w jedna ani w druga strone. zrobiliscie co mogliscie, i nie ma teraz co sie przejmowac. u mnie tez test owu wyszedl we wtorek i boboseksy byly wieczorem, wczoraj niestety juz nic nie bylo a skok mialam dopiero dzisiaj, wiec pewni owu byla wczoraj. ale ja i tak mam nadzieje, ze jakis jeden plemnior wytrwal :-D jeszcze ze dwa dni pomierze tempke i chrzanie to wszystko, poczekamy co bedzie :-D pozdrawiam was wszystkie i nie smucic mi sie tu :-D:-D

Agitatka ciesze sie, ze troche ci lepiej, tak trzymaj :tak:
abed a jak twoja mala sie rozwija? moja chrzesniaczka za miesiac bedzie miala roczek, i ja nie moge sie nadziwic jak szybko sie rozwija! juz niedlugo bedzie chodzic :-) tylko kurcze nie wiem co jej kupic na ten roczek :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
loczkis ja mam synka :-) a rozwija się szybko :-) właśnie dziś oglądałam zdjęcia jak był malutki... a teraz już sam chodzi jak się czegoś trzyma oczywiście... ni i raczkuje... wszędzie go pełno... co do prezentu to ja bym ci klocki polecała... my kupiliśmy małemu mega bloksy takie od roku czasu, ale już teraz uwielbia jak mu coś z tego układamy... później to niszczy... ale i sam coś próbuje... ja jestem zwolennikiem zabawek które rozwijają wyobraźnię, czyli prostych

abed przepraszam, pochrzanilo mi sie :zawstydzona/y: super pomysl z klockami, pewnie jej kupie, chociaz mala jest jedynym dzieckiem w rodzinie, i ma mnóstwo zabawek. siostra mowila, ze po Świętach wszystkie prezenty im sie do samochodu nie zmiescily :szok: myslalam tez o jakiejs pamiatce, zobaczymy, cos wymysle :-D

O tak czas leci, a po dzieciach to widać najbardziej. Mój za 2 miesiące skończy już 4 latka i nie ogarniam kiedy to zleciało.
loczkis super pomysł z tymi klockami, mój ma lego duplo dostał już dawno dawno od swojego chrzestnego i co jakiś czas mu coś dokupujemy, najlepsza zabawka pod słońcem :-)
Szukałaś już sukienki na ślub?
Moja już tyle lat a jeszcze wisi u rodziców w domu :-D Nie wiem po co ją trzymam, bo już drugi raz mi się nie przyda ;-)
Samopoczucie faktycznie mi się poprawiło, czekam na większy entuzjazm :tak:

Hej dziewczynki!:-)
Widzę że tu ostre staranka i duzo sie dzieje:tak: Nooo to za jakieś dwa tygodnie posypia się dwie kreseczki;-) Kurcze dziewczyny no musi się w koncu którejś udać, styczen się konczy a tu zadnej fasoleczki:crazy: do roboty tam dziewczyny i bez pozytywnych testów ciążowych nie pokazywac mi się na forum:-D

U mnie na spokojnie, odpoczywam i relaksuje się w domku z rodzinką:-)
Dzisiaj uderzam na Wrocław na jakieś zakupki, mam nadzieję, ze upoluje coś fajnego :-D
A do lekarza nie dzwonię dałam sobie spokój, nie mam weny i ochoty na to, jakos brak mi motywacji:sorry: Zdaje się na los co ma być to bedzie.....

Roxii odpoczywaj sobie, ja za miesiac lece do Polski i nie moge sie juz doczekac :-D
Agitatka no wlasnie sukienki jeszcze nie mam, moze jak bede w Polsce to sie rozejrze. szukalam troche w necie ale nic ciekawego mi w oczy nie wpadlo. my bierzemy tylko slub cywilny, wiec typowa suknia slubna odpada, i nie bardzo w sumie wiem na co sie zdecydowac :zawstydzona/y: nie chce miec za strojnej sukienki, ale z drugiej strony chce sie wyrozniac, wiec latwo nie bedzie cos znalesc :-D myslalam o czyms takim: Sheath Sweetheart Knee-Length Chiffon Cocktail Dresses With Ruffle Beading (016020640) - JJsHouse tylko w innym kolorze, nie bialym ale ecru albo jakims takim :-D

loczkis ładna sukieneczka, a nie myślałaś o długiej, są też bardzo fajne.

Ale wam dobrze, ja też już chce do Polski. Wczoraj mój M wrócił z pracy i powiedział, że ma już dosyć tej pracy i całej tej sytuacji oraz tego kraju i chce wracać do Polski...Ale co z tego wyniknie okaże się...

Agitatka dluga mi jakos tak nie bardzo pasuje, nie wiem czemu ale nastawilam sie na krotka :-Dco do powrotu, to wiem po sobie, ze to jest baaaaaaaardzo trudna decyzja, mnie ciagle ogarnia strach, ze sobie nie damy rady :zawstydzona/y:trzymam kciuki za decyzje, moze i wy w tym roku wrocicie do Polski :-D

reklama
Oj żebyśmy mieli to nieszczęsne mieszkanie, to by nie było żadnego problemu. A tak moi rodzice mają mieszkanie 3-pokojowe, a teściowa w kawalerce, więc to kompletna porażka

loczkis najważniejsze, to to, że ty masz się w sukience czuć dobrze. Skoro wolisz krótką, to takiej szukaj, ale najlepiej jest pomierzyć sobie :-D sama przyjemność.
Pamiętam jak wybierałam swoją sukienkę, wpadła mi w oko i nie było mowy o żadnej innej :-) Czekać cię fajny okres, lubiłam przygotowania do ślubu :tak:

Do góry