reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

basik zdrówka i samych wspaniałości w dniu urodzin dla synka :-) A ile lat kończy?

tygryseczek a o jakie kosmetyki ci chodzi, make-up czy jakieś kremy, jeżeli to drugie to nie pomogę, używam tylko zamawianych przez kosmetyczkę, a do makijażu to różnych używam znanych marek i zawsze przynoszą porządny efekt :-D
Udanych zakupów :tak:

Ja znowu z kawą, mały bawi się klockami, nuda na 102

Dziekujemy Agitatka:tak:

reklama
czesc dziewczynki :)
czytam Was codziennie tylko jakos tak brak mi weny i checi do pisania. No i czekam tez z niecierpliwoscia az ktoras w koncu zapoczatkuje w tym roku dobra passe dwoch kreseczek :) Trzymam za wszystkie kciuki. Ja mam dzis 27dc wiec niby moglabym niedlugo testowac, ale widze ze ten cykl mam jakis zaburzony wiec sie nawet nie nastawiam. Poza tym twarz mi obsypalo pryszczami wiec pewnie @ niedlugo przyjdzie.

u mnie pieknie, bialo, drzewa oblepione sniegiem :) o 9 nie bylo zmiluj i wyciagnelam mojego z lozka zeby poszedl ze mna na spacer. Stawial opor ale w koncu dal sie przekonac :D poszlismy do parku....cudnie :)

Milego dnia wam zycze :)

Ostatnia edycja:
basik to udanej imprezy i zdrówka dla synka :-)

edith śliczne zdjęcie :-) a tu gdzie ja mieszkam mamy dużo śniegu i dziś pada deszcz i temperatura na minusie więc to wszystko zamarza... ładnie to wygląda gorzej z jazdą samochodem... nie trać nadziei na ten cykl... może się udało &&&&&&&&&&

u mnie 27dc wiec ide prawie leb w leb z edith. juz od piatku brzuch mnie pobolewa wiec czekam na ta wredote, zreszta na nic nie moglam liczyc bo po jednym numerku przez caly miesiac wpadaja tylko ci co nie chca ;-)no ale zabawa sie konczy i nowy cykl sie zacznie i do roboty na powaznie sie biore.
wszystkim co sa w trakcie tych dni - owocnej pracy zycze i wspanialych efektow ;-)

abed, loczkis, dziekuje kochane za kciuki, niestety wlasnie mnie zalalo :-( tak ze kolejny raz sie nie udalo :-( wyc mi sie chce
yas, trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieje, ze podzielisz sie z nami lepszymi wiesciami niz ja &&&&&&&

reklama
Do góry