reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

dzieki dziewczyny za kciuki :-D ja jestem juz po wizycie. Pani doktor powiedziala, ze dobrze zrobilam ze odstawilam Clo, bo przy moich wahaniach TSH lepiej nie ryzykowac. powiedziala, ze to bardzo dobrze, ze w poprzednim cyklu udalo mi sie miec owulacje, bo nawet z pomoca Clo moglo byc ciezko :-D powiedziala, ze ten lek ktory biore to jest jedyny ktory mozna ewentualnie brac w ciazy, wiec jak uda mi sie zajsc, to mam sie nie martwic, bo wieksze problemy beda jak nie bede na lekach. troche mnie uspokoila :-D co do Clo, to powiedziala, ze na moich jajnikach dalej widac pozostalosci stymulacji, wiec jak bym wziela w tym cyklu, to mogla bym sie przestymulowac. i co najwazniejsze- na lewym jajniku jest, jak to okreslila- idelany pecherzyk do owulki, i powinna wystapic tak jak w ostatnim cyklu, ok 18 dc, czyli za kilka dni :-D:-D tak wiec nastepne kilka dni spedzimy pewnie na intensywnych starankach :-D

reklama
dzieki tygryseczek :-D nie wiem kto teraz testuje, ja dopiero 8 lutego, wiec jeszcze duuuuuuuuuzo czasu :-D basik i agitatka kilka dni po mnie, a reszty nie wiem :zawstydzona/y: a ty kiedy?

loczkis to wizyta bardzo pozytywna. Dużo jest takich przypadków, gdzie po odstawieniu leków stymulacyjnych organizm jeszcze kilka cykli działa jak podczas stymulacji więc macie bardzo duże szanse na II kreseczki w tym cyklu:-)

Tygryseczek ty testujesz pierwsza widze. Ja testuje dwa dni przed loczkis, czyli 6. Właśnie wchodzimy w te dni.

Loczkis to superowe wieści, dałaś mi do myślenia. Ten cykl już dokończę, ale w następnym rezygnuje już z Clo, co ma być to będzie. Nie mam monitoringu, ani nic z tych rzeczy, więc zdam się na swoją intuicje...
Aniołkowa trzymam kciuki za owoce staranka :tak:

reklama
Mialam sie odchudzac ale wpiedzielam mini rols pychota :) CC0057_1.jpg

Do góry