reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
loczkis to dobrze że jakiś pozytyw :-) najważniejsze że pozytywnie się nastawiłaś :-) tak więc &&&&&&&&&&&&&

Aniołkowa &&&&&&&&&&&&&&&&&

tygryseczek powiem ci tak po schudniesz szybko :-) ja np tyle ganiam za małym że teraz ważę mniej niż przed ciążą a jeszcze chodzić nie zaczął ;-) dla ciebie też &&&&&&&&&&&

czesc dziewczynki :-D jak tam wam mija poniedzialek? ja sie powoli szykuje do pracy ;-) i po raz pierwszy delikatnie prószy u mnie snieg, mam nadzieje, ze sie nie rozkreci :-D

Hej hej :-)

Niedawno zwlekliśmy się z łóżka z małym. Jakoś znowu nie mogę się ostatnio obudzić wcześniej. Śpię jak zabita :szok: Mały w końcu w nocy wypił lekarstwo bez problemu :-)
A poza tym w sumie nic ciekawego
loczkis u mnie śniegu sporo, ale dalej jestem w szoku i nie wiem jak on leży przy plusowej temperaturze, w tej Anglii wszystko na odwrót :-D

Hejka ....

u mnie piekne sloneczko swieci:tak: i jestem za tym niech zostanie tu do listopada.
poza tym dzis sa mojego Syncia urodzinki:-),upieklam torcik z truskawkami i serkiem mascarpone i czeka nas wieczorna imprezka.
milego dnia Dziewczyny!

hejka jak tam poniedziałkowe popołudnie mija..? u mnie w miare bylam na badaniu TSH za tydz wyniki ...:) i chwila prawdy czy spadlo czy nie...? Zaraz pedze na solarium troszke sie dopiec a potem na drobne zakupy kosmetyczne.... hmmm jakie dobre sa tu kosmetyki ktore polecacie do kupienia..?

basik zdrówka i samych wspaniałości w dniu urodzin dla synka :-) A ile lat kończy?

tygryseczek a o jakie kosmetyki ci chodzi, make-up czy jakieś kremy, jeżeli to drugie to nie pomogę, używam tylko zamawianych przez kosmetyczkę, a do makijażu to różnych używam znanych marek i zawsze przynoszą porządny efekt :-D
Udanych zakupów :tak:

Ja znowu z kawą, mały bawi się klockami, nuda na 102

reklama
Do góry