reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Teraz jest troszeczkę większy i obcielismy go w Polsce, bo on ma włosy które bardzo szybko rosną. To jest rasa maltipoo - matka maltańczyk, ojciec czarny pudelek miniaturka. Bardzo przyjacielski pies, nie leni się, jest dla alergików i uwieeeelbia dzieci.

Pam napewno trochę uśpi i oczywiscie zabierze całą twoją uwagę. My odkąd mamy Luckiego jakos tak psychicznie odpoczelismy. On jest naszym oczkiem w głowie i nad nim sie skupilismy. Śmiejemy sie, że nasi znajomi mają dzieci a my mamy psiaczka. On swego czasu tez był jak dziecko.

aniolkowa sliczny psiaczek, ja kocham psy w ogóle wszystkie zwierzaczki kocham:-) w Pl mam pieska teraz moi rodzice się nim zajmóją, a tu mamy króliczka, bo ja bez zwierzaków zyć nie mogę:-D a na psa tutaj bym sie nie zdecydowała, bo niebyłoby co znim zrobić jak latamy na urlop.
Pam jak juz bedziesz miała kociaka w domku to wrzucaj foty:tak:
Agitatka, loczkis mocno zaciskam za Was kciuki dziewczyny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-) Za reszte dziewczyn oczywiście też:-p;-)

A ja się modle żeby u nas śnieg nie zaczął padać, widząc co sie dzieje w Anglii boje się, że jak i u nas tak bedzie to lotnisko mi zamkną i nie polece do Polski:baffled: chyba by mnie rozniosło, jak przez jakiś śnieg miałabym nie polecieć:crazy: Jak narazie śniegu nie ma i niech tak zostanie, od poniedziałku moze sobie sypac i sypać:-D:-p

aniolkowa tak, zawsze na dzień przed transferem dostawałam żel dopochwowy z progesteronem, nazywal się Crinone gel i miałam go brac do dnia tetowania:tak: A czemu pytasz? przeciez Ty nie podchodzisz do ivf...

reklama
Pytam bo gdzieś ostatnio wyczytałam ze dziewczyna miała niedomogę ciałka żółtego i każda jej ciąża kończyła sie jeszcze przed zagniezdżeniem, pomyślałam o Tobie. wystarczyło brać duphaston zaraz po owulacji i było ok. ale jak dają przed transferem to znaczy, ze to u ciebie nie to.

Do góry