basik naprawde polecam my za bardzo fajny hotel w samym centrum zaplacilismy 50 euro i naprawde mozna chociaz troche oderwac sie od codziennosci, takie jednodniowe wakacje juz nie mowiac o bonusie czyli zakupach w drugi dzien swiat :-)
reklama
basik moja siostra powiedziala, ze jak jej w tym roku tez przywioze taka wielka pake, to mnie zabije ale jak tu nie kupowac, jak wszystko takie sliczne, a ceny tez super dzisiaj np kupilam super spodenki sztruksowe za 2 euro za podobne moja siostra placila niedawno 50 zlotych wiec lepiej niech nie marudzi, tylko korzysta puki moze
trzymajcie sie cieplo dziewczyny, spokojnego tygodnia wam zycze
trzymajcie sie cieplo dziewczyny, spokojnego tygodnia wam zycze
Ostatnia edycja:
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
A ja w tym roku pierwszy raz spędzam Święta w Polsce i mimo, że wydaliśmy majątek na prezenty i wydamy jeszcze wiecej na podróż i pobyt w Polsce to i tak bardzo sie cieszę na ten wyjazd. Tutaj dla mnie święta nie mają klimatu. Dziś 3 godziny pakowalismy prezenty i jeszcze mi kilku brakuje 3 wielkie torby podrozne to same paczki pod choinkę. Nie mogę sie tego wszystkiego doczekac - Wigili (będzie nas 32 osoby), zapachu ciast, kolęd w radiu, pasterki a przede wszystkim zobaczenia rodziny.
Edith spojrzałam na twój wykres...no no zazdroszczę takiego libido
Edith spojrzałam na twój wykres...no no zazdroszczę takiego libido
Agitatka
Fanka BB :)
Aniołkowa to ja Ci zazdroszczę takich świąt, napawaj się i ciesz się na maksa tą świąteczną atmosferą z bliskiemi
loczkis według ulotki owulacja po Clo następuję miedzy 11 a 15 dc. Ja już trzeci cykl na Clo i jak na razie chyba to się sprawdza, chociaż dopiero w tym cyklu miałam potworny ból jajnika, właśnie 13 dc, więc wierzę, że uda się. Ja niestety nie miałam monitoringu ani razu :-( Ale jak ma się udać, to się i bez tego obejdzie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby Ci się udało jak najszybciej
basik no tempka superowa, ale widzę, że test negatywny, no nic może za wcześnie, różnie to bywa, czasami owulka się przesuwa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Powodzenia
My też w tym roku zostajemy w Anglii, i jak na złość prawie cała ekipa znajomych jedzie lub leci do Polski na święta, albo dzień po Bożym Narodzeniu. My niestety musimy zostać, raz, że 24 listopada wróciłam z synkiem, a dwa mój M przecież jeździł na pogrzeb babci, a wiadomo z dnia na dzień jaki to jest koszt. I na dodatek stracił jedną pracę, dobrze, że druga została. Najbardziej mi szkoda mojego synusia on jest taki zżyty z babciami i dziadkiem, już sam się nauczył włączać skype'a i dzwoni do mojej mamy :-)
Prezenty jeszcze nie kupione, mam nadzieję, że w ten weekend to załatwimy, nawet nie chce mi się przygotowywać niczego. Też płaczę, szczególnie przy dzieleniu się opłatkiem...:-( Smutny nasz los na obczyźnie...ale co poradzić...
Pozdrawiam i życzę udanego dnia
loczkis według ulotki owulacja po Clo następuję miedzy 11 a 15 dc. Ja już trzeci cykl na Clo i jak na razie chyba to się sprawdza, chociaż dopiero w tym cyklu miałam potworny ból jajnika, właśnie 13 dc, więc wierzę, że uda się. Ja niestety nie miałam monitoringu ani razu :-( Ale jak ma się udać, to się i bez tego obejdzie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby Ci się udało jak najszybciej
basik no tempka superowa, ale widzę, że test negatywny, no nic może za wcześnie, różnie to bywa, czasami owulka się przesuwa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Powodzenia
My też w tym roku zostajemy w Anglii, i jak na złość prawie cała ekipa znajomych jedzie lub leci do Polski na święta, albo dzień po Bożym Narodzeniu. My niestety musimy zostać, raz, że 24 listopada wróciłam z synkiem, a dwa mój M przecież jeździł na pogrzeb babci, a wiadomo z dnia na dzień jaki to jest koszt. I na dodatek stracił jedną pracę, dobrze, że druga została. Najbardziej mi szkoda mojego synusia on jest taki zżyty z babciami i dziadkiem, już sam się nauczył włączać skype'a i dzwoni do mojej mamy :-)
Prezenty jeszcze nie kupione, mam nadzieję, że w ten weekend to załatwimy, nawet nie chce mi się przygotowywać niczego. Też płaczę, szczególnie przy dzieleniu się opłatkiem...:-( Smutny nasz los na obczyźnie...ale co poradzić...
Pozdrawiam i życzę udanego dnia
basik77
Fanka BB :)
Agitataka tempka u mnie ladnie bo jestem na luteinie a ona podwyzsza tem.jeszcze 4 dni brania lutki i tempka potem spadnie:-(,moja faza folikularna zawsze byla 10 dniowa i musze sobie lutka wydluzyc podaj do 12 dni,zobaczymy jak sie nie uda tym razem to nastepny cykl zaczynam od clo-pokladam w nim wielllllllkie nadzieje.
reklama
Agitatka dzieki za odpowiedz. czytalam ulotke, ale zawsze to lepiej popytac bardziej doswiadczone osoby a ty chyba tez niedlugo testujesz?
edith ja tez zazdroszcze libido, u mnie codziennie nie wchodzi w gre, a co dopiero dwa razy dziennie mam nadzieje, ze
sie wstrzele, albo wystarczy co drugi dzien ;-)
aniolkowa naciesz sie rodzina, fajnie ze wam sie udalo w tym roku pojechac :-) a co prezentow to ja tez tak mam, wysylam w tym roku 5 duzych paczek
basik ja dalej trzymam kciuki
edith ja tez zazdroszcze libido, u mnie codziennie nie wchodzi w gre, a co dopiero dwa razy dziennie mam nadzieje, ze
sie wstrzele, albo wystarczy co drugi dzien ;-)
aniolkowa naciesz sie rodzina, fajnie ze wam sie udalo w tym roku pojechac :-) a co prezentow to ja tez tak mam, wysylam w tym roku 5 duzych paczek
basik ja dalej trzymam kciuki