reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

czesc dziewczyny

wszystko w porzadku, tylko sily nie mam.:) od przyszlego tyg zaczynam urlop az do 2 stycznia juz sie doczekac nie moge:)
my w tym roku spedzamy swieta sami. w sumie nie jest mi az tak smutno bo sobie razem odpoczniemy, zaczniemy sie wreszcie rozgladac za wyprawka dla dziecka. Moze w pierwszy lub drugi dzien swiat odwiedzimy sie z jakimis znajomymi, ale jeszcze nie wiadomo. Sylwester tez raczej we dwojke:) Jeszcze nigdy tak nie mielismy:)

reklama
Basik szkoda, temperaturę masz ładną, więc myślałam, że test to tylko formalność. Przykro mi :-( Działaj dalej!!

Loczkis życzę ci zgagi, opuchniętych nóg, przytulania do klozetu, duzego brzucha a potem nieprzespanych nocy i zakupkanych pieluszek. Tylko tyle. Wszystkiego najlepszego i fajną datę masz na urodziny ;-)

Noelka zazdroszczę ci tych świat we dwoje, bo to wasze ostatnie. Ja bym nie miała nic przeciwko siedzeniu w domu w sylwestra z brzuszkiem ;-) No i fajnie macie z tym szukaniem wyprawki.

Loczkis spełnienia marzeń i samych radosnych chwil z uśmiechem :-)

basik przykro mi, ale jestem w szoku, bo tempka jest zaskakująco wysoka, jak na @ :szok: Dostałaś już @??? A jeszcze napisz mi moja droga, w którym miejscu mierzysz tempkę, ja mierzyłam, ale przerwałam, bo jakoś mnie to wkurzało, ale zamierzam wrócić do mierzenia w przyszłym cyklu..

Ostatnia edycja:
basik przykro mi :-( kiedy odstawiasz luteine?

dziekuje wam dziewczynki za zyczenia :-D:-D:-D:-D:-D 12.12.12, taka data sie juz nie powtorzy :-D niestety wlaczyla mi sie tesknota za rodzina, i caly dzien rycze :zawstydzona/y: mam nadzieje, ze jak moj M wroci z pracy, to mi sie humor poprawi :wściekła/y:

Agitatka ja mierze waginalnie. mierze 4 cykl, zeby sprawdzic czy mam owulacje. niestety testy owulacyjne co miesiac wychodza mi pozytywne, a owulacji nie ma :-( jak na razie to sie sprawdza, w cyklu w ktorym mialam owulke, mialam tez ladny skok, a wczesniej wcale go nie bylo, wiec byl bezowulacyjny. czytalam gdzies, ze clo moze zaburzyc dzialanie testow owulacyjnych, ale nie wiem czy to prawda :confused:

basik temperatura ładna więc może jeszcze jest mała nadzieje....

loczkis wszystkiego naj... spełnienia marzeń :-) data fajna i niektórzy mówią że koniec świata... jak na razie nic nie widać... druga szansa 21 ;-)

Noelka czas po świętach do dobry czas na zakupy, jedno że już pora żeby gromadzić wyprawkę a drugie że ceny naprawdę dobre :-) a postanowiłaś już kiedy na macierzyński idziesz??

Ostatnia edycja:
reklama
Od drugiego tygodnia lutego ide na urlop i pozniej macierzynski:)

jeszcze tylko musze zadzwonic do hr czy na pewno mi przysluguja wszystkie dni urlopu za 2013 rok bo moja manager dzis krecila ze pewnie mniej bo odchodze juz na poczatku roku. Dowiem sie dopiero na 100% w poniedzialek przyszly bo moja ulubiona babka z kadr jest na urlopie.

loczkis wszystkiego najlepszego!!

Do góry