reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

czesc dziewczyny :) u nie dzis tez straaaaaaasznie leniwie. Siedze i szyje sobie swiateczne kartki.
Dziwny wogole mam ten cykl. Temperatura stoi w miejscu jak zaczarowana, nawet sluzu nie umiem jakos rozpoznac :/
Jutro moje kochanie ma wolne w koncu i wybieramy sie na prezentowe zakupy, ale nawet na to nie mam jakos ochoty. Pierwszy raz w tym roku nie czuje ''magii swiat''. Moze to dlatego ze pierwszy raz spedze je tutaj :/
Aha, no i od poczatku tego cyklu zaczelam pic ziola o. grzegorza, zobaczymy z jakim efektem. Pije regularnie i jakos tak wierze, ze pomoga. Chociaz szczcerze mowiac wolalabym jakas tabletke, zazyc i zajsc.... kazda z nas by tak chciala :D
pozdrawiam Was wszystkie cieplutko (mrozy nadchodza nad wyspy, podobno )

reklama
Edith jak bedziesz miala te magiczne tableteczki na ciaze to ja poprosze:tak:,a ta Twoja tempkato jakas zakleta czy co???!!!!

basik ładna tempka, trzymam mocno kciuki żeby nie spadła....:tak:
edith ja od kąd tu jestem to nie czuję "magii świąt":sorry2: tu jakoś jest tak inaczej, nie ma tej atmosfery, najchetniej na święta to usiadłabym przed tv, zamówiła pizze i z głowy. Zawsze kochałam święta, teraz nienawidzę-to już któreś z koleji święta Bożego Narodzenia spędzone bez rodziny:-(
Z tą pigułką to dobre, każda z nas by chciała wziąć coś i zaciążyć, niestety to nie takie proste, ale trzeba wierzyć że kiedyś się uda:tak:
Pam ale oni tam mają bajzel:no: no ale dobrze, ze w koncu wyniki się odnalazły, a teraz odpowiednio się Tobą zajmą, chociaż tyle;-)

edith co do Swiat, to chyba kazdej z nas z daleka od rodziny jest ciezko :-( ja najbardziej lubie ten czas przed Swietami, wybieranie prezentow, ubieranie choinki itd. to wtedy najbardziej czuje Swieta, bo pozniej to tylko placz i depresja :-( no moze przesadzam z ta depresja, ale latwo nie jest. ja bylam przyzwyczajona do Swiat w duzym gronie, zawsze ok 20-30 osob, a teraz tylko my dwoje :-( ja nawet nie dzwonie do rodziny w same Swieta, tylko zawsze przed, bo jak ich wszystkich slysze, to tylko placze :zawstydzona/y: myslalam, ze z czasem bedzie lepiej, bo to juz beda moje 3 Swieta tutaj, ale niestety jest chyba coraz gorzej :wściekła/y: dlatego nastawiam sie, ze to beda juz moje ostatnie Swieta tutaj :-)

i ja tez poprosze o te tabletki ;-)

Basik, moze to sposob ;-) ale dzis robimy przerwe w boboseksie. Owu sie zbliza wiec niech armia sie regeneruje. Chociaz nie wiem jak bedzie w praktyce bo moj ostatnio ma straszny wzrost libido i najchetniej to by sie caly dzien seksil :-D nie narzekam ;-)

Loczkis, my w tym roku zaprosilismy takich dobrych znajomych zeby wlasnie we dwoje nie siedziec, bo chyba tez bym przeryczala cale swieta

my w tamtym roku pojechalismy do Dublina na Swieta, na zakupy ;-) milo to wspominam, i w tym roku tez tak zrobimy :-D tylko Wigilie spedzamy w domu, a nastepnego dnia rano juz wyjezdzamy, i wracamy drugiego dnia Swiat po szalenstwie zakupowym na wyprzedazach :-) powiem wam, ze to troche pomaga, taka zmiana otoczenia, fajny hotel, mila kolacja przyzadzona przez kogos innego i juz chociaz troche mozna zapomniec o smutkach :-D

reklama
Do góry