reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Hejka Dziewczyny...
niestety cos czuje ze tym razem sie nie udalo:(((,zero jakichkolwiek objawow,piersi nie bola,nie sa nabrzmiale...ehhhhh

Mi jest juz wszystko jendo... nawet nie mam sily juz blakac... jest bezslina i musze czekac. Jedyne co to brzuch coraz bardziej mnie boli i wymiotuje jak kot co chwile... jesli zrobi sie gorzej jade do szpitala... po karetke zadzwonie i wsio... przynajmniej mi zrobia usg

basik ja mi się udało to miałam zero objawów... wcześniej jak nic to mnie mdliło i w ogóle... tak że nie trać nadzieji... a piersi to mnie chyba bolały dopiero pod koniec ciąży... to są objawy które mogą ale nie muszą wystąpić...

basik spokojnie, nie trać nadzieji czekamy do 12:tak: ja mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Pam no to niezły bajzel tam mają:szok: jak mogli zgubić Twoje wyniki???:angry: normalnie ręce opadają, rób codziennie testa sikanego i jeśli kreseczka będzie coraz mocniejsza znaczy że jesteś w ciąży, bo tydzień czekać w niewiedzy to masarka. Trzymaj się tam kochana i informuj na bierząco..

Jedna z dziewczyn z forum wynalazla mi artykul PID - Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta - Katalog forum - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie mozecie przeczytac wszystko jest napisane... najbardziej mnie dobilo to ze PID idze w paze z nieplodnoscia(czesto) ale coz... bede dobrej mysli

basik tak to niestety jest, ze jak czekamy na II kreski, to dokladnie sie obserwujemy, i z kazdym objawem zastanawiamy sie, czy to juz to, a jak nic sie nie dzieje, to sie zalamujemy :tak: powiem ci jak bylo u mnie za pierwszym razem. szczerze mowiac to ja calkiem zapomnialam o testowaniu. niby sie staralismy, ale bez przesady. ja tez nie mialam zadnych objawow, a przynajmniej tak mi sie wydaje, bo tak szczerze, to nie zwracalam na nie uwagi. zrobilam test, bo akurat przyszly mi poczta i okazalo sie, ze to ciaza :tak: przez dlugi czas nie mialam zadnych objawow, chyba tylko piersi mnie bolaly ;-)

Loczkis dziekuje,jest dokladnie jak piszesz....9 lat nie obserwowalam swoich cykli,nie zwracalam uwagi na ich dlugosc,sluz itp,a teraz w pierwszej fazie cyklu jestem sopkojna a moje wariacje zaczynaja sie juz w 2giej fazie - nerwy,obserwacja i ciagle wyczekiwanie na objawy ciazy!!! eh...wariatka jestem:-p

reklama
basik nie przejmuj sie, 99% dziewczyn starajacych sie o dziecko tak ma :-D:-D:-D to po prostu swiadczy o tym, jak bardzo ci zalezy :tak: ja tez bardzo bym chciala zaciazyc w tym cyklu, ale jak sie nie uda, to bede probowac dalej :tak: nabralam chyba troche dystansu, co nie znaczy, ze z kazdym nadejsciem @ jest mi latwiej ;-)

Do góry