reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
Mi jest juz wszystko jendo... nawet nie mam sily juz blakac... jest bezslina i musze czekac. Jedyne co to brzuch coraz bardziej mnie boli i wymiotuje jak kot co chwile... jesli zrobi sie gorzej jade do szpitala... po karetke zadzwonie i wsio... przynajmniej mi zrobia usg
basik spokojnie, nie trać nadzieji czekamy do 12 ja mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Pam no to niezły bajzel tam mają jak mogli zgubić Twoje wyniki??? normalnie ręce opadają, rób codziennie testa sikanego i jeśli kreseczka będzie coraz mocniejsza znaczy że jesteś w ciąży, bo tydzień czekać w niewiedzy to masarka. Trzymaj się tam kochana i informuj na bierząco..
Pam no to niezły bajzel tam mają jak mogli zgubić Twoje wyniki??? normalnie ręce opadają, rób codziennie testa sikanego i jeśli kreseczka będzie coraz mocniejsza znaczy że jesteś w ciąży, bo tydzień czekać w niewiedzy to masarka. Trzymaj się tam kochana i informuj na bierząco..
pam_x_pam
Jedna z dziewczyn z forum wynalazla mi artykul PID - Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta - Katalog forum - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie mozecie przeczytac wszystko jest napisane... najbardziej mnie dobilo to ze PID idze w paze z nieplodnoscia(czesto) ale coz... bede dobrej mysli
basik tak to niestety jest, ze jak czekamy na II kreski, to dokladnie sie obserwujemy, i z kazdym objawem zastanawiamy sie, czy to juz to, a jak nic sie nie dzieje, to sie zalamujemy powiem ci jak bylo u mnie za pierwszym razem. szczerze mowiac to ja calkiem zapomnialam o testowaniu. niby sie staralismy, ale bez przesady. ja tez nie mialam zadnych objawow, a przynajmniej tak mi sie wydaje, bo tak szczerze, to nie zwracalam na nie uwagi. zrobilam test, bo akurat przyszly mi poczta i okazalo sie, ze to ciaza przez dlugi czas nie mialam zadnych objawow, chyba tylko piersi mnie bolaly ;-)
basik77
Loczkis dziekuje,jest dokladnie jak piszesz....9 lat nie obserwowalam swoich cykli,nie zwracalam uwagi na ich dlugosc,sluz itp,a teraz w pierwszej fazie cyklu jestem sopkojna a moje wariacje zaczynaja sie juz w 2giej fazie - nerwy,obserwacja i ciagle wyczekiwanie na objawy ciazy!!! eh...wariatka jestem
reklama
basik nie przejmuj sie, 99% dziewczyn starajacych sie o dziecko tak ma to po prostu swiadczy o tym, jak bardzo ci zalezy ja tez bardzo bym chciala zaciazyc w tym cyklu, ale jak sie nie uda, to bede probowac dalej nabralam chyba troche dystansu, co nie znaczy, ze z kazdym nadejsciem @ jest mi latwiej ;-)