Agitatka oj bardzo chiałabym do Polski, ciągnie mnie tam strasznie, wiem, ze teraz pobyt tam dobrze by mi zrobił,zresztą Polska zawsze działa na mnie jak lekarstwo na wszystkie choroby. Niestety w tym roku jest to już niemozliwe:-( Nie mam już urlopu tzn niby mialam jeszcze 9 dni, ale w pracy cos powymyslali nie wiem jeszcze o co chodzi i niby zostały mi tylko 2 dni, poza tym jakis czas temu auto nam sie rozlecialo, musieliśmy zezłomowac, bo nieoplacało się go robić, no i teraz musimy odłozyć kasę i kupić cos innego, więc pobyt w Polsce mogę sobie wybic z głowy, chyba ze jakiś rycerz przyjedzie na bialym koniu i mnie porwie
Planuję lecieć do Polski dopiero jakos na przełomie stycznia i lutego, niby niedlugo ale dla mnie wieczność...
Tygryseczek dzieki, a ty tam sie kuruj żeby całkiem Cie nie rozłożylo na urlopie
Planuję lecieć do Polski dopiero jakos na przełomie stycznia i lutego, niby niedlugo ale dla mnie wieczność...
Tygryseczek dzieki, a ty tam sie kuruj żeby całkiem Cie nie rozłożylo na urlopie