reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Pam Ty to jakiś Robocop jesteś, czyli nic Cię nie weźmie, a tak na poważnie. Zażądaj, bo już nie poproś o badanie krwi CRP to jest białko C-reaktywne. I po tym badaniu będzie wiadomo, że jest infekcja i jak bardzo jest poważna. Mój Filip miał takie badanie, jak trafił z drgawkami na pogotowie. Coś Cię ewidentnie podtruwa :wściekła/y: A może to jakaś infekcja od tego chipa co masz??? :baffled: Normalnie cholera wie
Ale jak widać jesteś nie do zdarcia, trzymaj się :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dawaj nam znać w miarę możliwości jak zdrówko, jesteśmy myślami z Tobą

reklama
Pam Ty naprawdę powinnaś zmienić nick na Robocop:-p a tak na poważnie to dobrze że idziesz do tego szpitala, mam nadzieję, ze tam Ci pomogą i zdiagnozują Twoją dziwną chorobe:tak: Trzymaj sie i daj znać!!!

Roxii kochana trzymam wielkie kciukasy aby Wam sie udalo...;);)
Jak tam dziewuszki u Was..??? ja sobie odpoczywam ale jutro maraton po lekarzach....ehhh a we wtorek najgorsze bo dentysta brrrrr

reklama
Roxii co raz bliżej do spotkania w maluszkiem, będzie dobrze, jestem z Tobą, grunt to pozytywne myślenie, a wszystko się uda. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pam i co tam coś się dokonało, jest diagnoza?? i jak twoje samopoczucie dziś, mam nadzieję, że jest poprawa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

W Polce pochmurno, ale to moje chmury i mnie to cieszy :-) Wczoraj ledwo Filipa zagoniłam do spania, nie mógł się nacieszyć wszystkim po kolei. A dziś rano pobudka po 7, ale od czego jest babcia ;-) Zaraz jedziemy na małe zakupy :-) Chwilo trwaj :-)

Do góry