reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Pam Ty to jakiś Robocop jesteś, czyli nic Cię nie weźmie, a tak na poważnie. Zażądaj, bo już nie poproś o badanie krwi CRP to jest białko C-reaktywne. I po tym badaniu będzie wiadomo, że jest infekcja i jak bardzo jest poważna. Mój Filip miał takie badanie, jak trafił z drgawkami na pogotowie. Coś Cię ewidentnie podtruwa :wściekła/y: A może to jakaś infekcja od tego chipa co masz??? :baffled: Normalnie cholera wie
Ale jak widać jesteś nie do zdarcia, trzymaj się :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dawaj nam znać w miarę możliwości jak zdrówko, jesteśmy myślami z Tobą

reklama
Pam Ty naprawdę powinnaś zmienić nick na Robocop:-p a tak na poważnie to dobrze że idziesz do tego szpitala, mam nadzieję, ze tam Ci pomogą i zdiagnozują Twoją dziwną chorobe:tak: Trzymaj sie i daj znać!!!

Roxii kochana trzymam wielkie kciukasy aby Wam sie udalo...;);)
Jak tam dziewuszki u Was..??? ja sobie odpoczywam ale jutro maraton po lekarzach....ehhh a we wtorek najgorsze bo dentysta brrrrr

reklama
Roxii co raz bliżej do spotkania w maluszkiem, będzie dobrze, jestem z Tobą, grunt to pozytywne myślenie, a wszystko się uda. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pam i co tam coś się dokonało, jest diagnoza?? i jak twoje samopoczucie dziś, mam nadzieję, że jest poprawa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

W Polce pochmurno, ale to moje chmury i mnie to cieszy :-) Wczoraj ledwo Filipa zagoniłam do spania, nie mógł się nacieszyć wszystkim po kolei. A dziś rano pobudka po 7, ale od czego jest babcia ;-) Zaraz jedziemy na małe zakupy :-) Chwilo trwaj :-)

Do góry