reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Dziewczynki jestescie wspaniałe!!!! dziękuję Wam bardzo :************
Ja się już powoli szykuję i zaniedługo jedziemy po naszego bąbla:tak: Dam znac jak wrócę;-)
Pam no właśnie i jak tam??? martwimy się... kurcze może zostawili ją w szpitalu:confused:
Tygryseczek, Agitatka urlopujcie się tam i cieszcie Polską:-D

reklama
Roxii trzymam kciuki aby tym razem bylo wszystko dobrze ;-)mimo iz malo sie tu udzielam to czesto zagladam i czytam co tam u Ciebie :tak:

Nie nie trzymali mnie w szpitalu... tzn stwierdzili ze mam wybor albo pojde do domu i oni zadzwonia do mnie jak bede wyniki albo bede lezala na AE do niewiadomo kiedy... wkazdym badz razie lekarz mily, osluchaj, opukal obejrzalsiniaki wysypke. Zrobil mi EKG, CT glowy i chcial mi zrobic MRI ale mam metal w nodze to nie moze bez przygotowania a nie bylo lekarza do tego zreszta ja nie chcialam bo to taka mala dziura a ja mam tam glowe wsadzic? klaustrofobie mam.... wzial krew na duzo takze na tarczyce i cukrzyce, robil mi krzywa cukrowa i RTG pluc.... zmierzyl mi szyje powykrecal troche i tyle wsumie.... powiedzial ze zadzwoni z samego rana (o 12 konczy zmiane) a jak do 12 nie zadzwoni to przyjsc do szpitala po wyniki beda czekaly i wtedy jego brat sie mna zajmie. Osobiscie uwazal ze mam jakas infekcje ktora bedzie trzbea leczyc kroplowkami ale moze da rade w domu.... ogolnie kazal mi lezec, i mierzyc obwud szyji co 3h.... zalozyl mi monitor oddychania.... takie placki na klatce piersiowej i maly monitorek podlaczony do tego... fajne... wyniki bedzie mial jak go zdejmie odrazu... ogolnie to tyle.... jestem zadowolona.....

Co do samopoczucia.... obudzilam sie teraz i tak mu gardlo spuchlo ze nie moga gadac i jako tako oddycham bo nos mam tak zapchany.... zaraz jakiegos strpsila poszukam czy cos i pojde do szpitala bo on jeszcze bedzie moze beda wyniki.

Roxii trzymam kciuki za ciebie kochana!!!!

Roxi ja tez dziś cały czas myśle o tobie. Niech bąbelek sie zagnieżdza wygodnie i czekamy na II grube krechy.

Noelka ty na półmetku :-) kiedy masz scan? Dalej obstawiasz córeczkę, bo ja tak :tak:

Pam nareszcie znalazł sie ktoś, kto potraktował cie poważnie. To prawda, mój pies ma lepszą opiekę niz nie jeden z nas.

edith trzymaj się kochana... nie trać nadzieji... ja wierzę że przyjdzie na każdego pora.. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na kolejny cykl :-)

pam jak czytam jakie masz objawy to aż ciarki przechodzą... mam nadziej że w końcu ci pomogą...

Roxii już po :-) mam nadziej że wszystko poszło dobrze :-) teraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby dzidziuś zamieszkał

Noelka jak się czujesz?? brzuszek duży?? ja dalej obstawiam chłopaka :-D

Pam no i jak tam masz juz te wyniki??? idzesz do szpitala czy w domu będą Cie leczyć??? Najważniejsze, ze w końcu ktoś się Tobą zajął i porobił jakies konkretne badania:tak: Czekam na wieści...

Ja już po transferze:-) niedawno wrócilismy do domku i sobie odpoczywamy z bąbelkiem w brzuszku:-D Niewiadomo co jeszcze z jego rodzeństwem, tzn jeden napewno pójdzie do zamrozenia, Pami embriolog powiedziała ze jest gorszy od tego co mi podali, ale jest w dobej kondycji i go napewno zamrożą, niewiadomo co bedzie z pozostałymi trzema, będą je obserwować i jutro popołudniu mam tam dzwonic i mi powiedzą czy je mrożą czy nie. Zobaczymy ja się ciesze, że chociaż jeden bedzie zamrożony, bo jak teraz się nie uda to bedzie jeszcze jakaś kolejna szansa:tak:
Teraz mam dbać o siebie, odpoczywać, duzo się usmiechac i być optymistycznie nastawiona to są rady Pani doktor:-D Na betkę jade 13 listopada, to jest wtorek za tydzień mam nadzieję, że ta 13 przyniesie nam szczęścię tym bardziej, ze są to urodziny mojego M :-) zobaczymy może będzie super prezent!!!;-)
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za kciuki :****

Roxii az mi oczy zwilgotnialy ;-) na pewno tym razem sie uda!!! MUSI!!! kruszynko trzymaj sie mocno mamy :-)
zycze Ci zebys dala mezowi najwspanialszy prezent na swiecie :-)

mozesz zamrozic -na wszelki wypadek- wszystkie babelki??
moze za jakis czas (jak dzidzia nie da Ci mocno popalic hihihih) bedziesz chciala wiecej dzieci??

Świetna wiadomość Roxii :-):-) Teraz tylko niech bąbelek zdrowo rośnie, duży i okrąglutki. Odpoczywaj, nie stresuj się, tak jak p. dr mówiła, a wszystko skończy się pomyślnie. Zostało nam teraz trzymać kciuki za betkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pam i jak wyniki, wiesz już coś, my tu martwimy się o Ciebie na maksa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agitatka ale Ci zazdroszcze!!! kurcze jak ja bym chciala nieraz zostawic mojego kochanego Zgrzytka z mama/siostra i leciec sama na zakupy :-D

a tu zawsze jest tak... zawsze ten sam scenariusz... - idziemy, mijamy Wc, pytam chcesz siku NIE Nie chce!!! a ledwo wejde do sklepu, dotkne jakis ciuch reka, albo co gorsza jestem w przymierzalni, slysze znienawidzone SIKU!!!!! :-D

ale sie wsciekam hahahahha

albo kurcze malpa zawsze umiera, nogi ja bola, zmeczona jest...dopoki nie wejdziemy do sklepy z zabawkami:happy:

juz sie nauczylam-jak bedzie grzeczna i da mi polazic po sklepach to pojdziemy do kawiarni na kawe/lody itp i ostatnino nawet dziala

Pam a Ty kuruj sie!!uwazaj na siebie... mam nadzieje, ze w koncu Ci pomoga

reklama
Osinka pewnie, że chciałabym zamrozić wszystkie, ale ta decyzja nie należy do mnie tylko do lekarzy. Tak jak mówiłam jeden napewno idzie do lodówy bo jest dobrej jakości, a los pozostalych 3 roztrzygnie się jutro, wiesz jeśli coś jest z nimi nie tak to nie ma sensu ich mrozić, bo one nie będą miały szansy na prwaidłowy rozwój. Zobaczymy jutro, lekarze zadecydują. Najwazniejsze, ze ten co jest u mnie jest bardzo dobrej jakosci, miejmy nadzieje, że mu się u mnie spodoba i zostanie na kolejne 9 miesięcy:tak:

Do góry