reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Ooo zapomnialam wam powiedziec :-D:-D wedlug lekarza wyznacznikiem jakiejkowliek infekcji sa....(za przeproszeniem) smarki... jak nie sa zielone to nie ma infekcji :-D nie wiem czego oni ucza lekarzy w szpitalach

edith bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się, uda się na pewno, oby prędzej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Roxii brawo, że zarodeczki takie silne, powodzenia jutro, kciukasy ciągle zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pam no masakra, z tymi lekarzami :szok::szok: Lepiej się u weterynarza chyba leczyć, a nie u nich. Niech Ci zdrowie wraca do normy, jak najszybciej. A jutro leć do rodzinnego, może on coś skuma. Objawy masz dziwne, to fakt, zamiast pobrać krew, zrobić CRP, to walą w ch....

Ja już na polskiej ziemi :-):-):-) Lot minął w miarę, strasznie gorąco było w samolocie i z tego wszystkiego Filipkowi brzuch rozbolał, już się przestraszyłam, że będzie wymiotował, ale obyło się. Drogę Warszawa-Białystok przespaliśmy, więc minęło całkiem szybko. Synuś skakał ze szczęścia, jak zobaczył dziadka i wujka na lotnisku, pierwszy raz rzucił im się na szyję, a potem dla babci :-):-) Teraz bawi się z babcią, a ja rozpakowałam walizkę i relaksuję się;-)

Pam noo to dopiero mądrość, z kąd on to wytrzasnął?:szok: Agitatka ma racje, chyba lepiej sie u weterynarza leczyc, ale programami komputrerowymi :baffled:
Agitatka superr, ze Ty już na ziemi ojczystej, ale zazdroszczę.... odpoczywaj tam i korzystaj z uroków naszej ojczyzny!!:-)

Znam nawet dobrego weterynarza :-D smarki sie zielone robia wiec cos sie zaczyna... chyba sie wysmarkam i mu zaniose to moze go przekonam ze jednak cos :-D humorek mi dopisuje moj sie krzywo na mnie patrzy bo jak stwierdzil " takich zmian nastroju to on jeszcze nie widzial" a co tam.... glow boli i cos mnie zaczyna swedziec.... w poniedzialek pojde do mojego GP na uczelni moze cos powie..

Pam Ty nie do GP tylko dzwoń do tego dobrego weterynarza, moze on coś mądrego zaradzi:-D:-D:-D Żartuję oczywiście:-p Jak dasz rade wytrzymać do poniedziałku to pewnie, zasięgnij jego opini, mam nadzieję, że do tego czasu będziesz się czuła znacznie lepiej:tak:

Pam japiernicze faktycznie jakaś masakra z Tobą:baffled: mi się wydaję, ze to jakaś poważna infekcja w organizmie skoro masz tak duzo dziwnych objawów, jeszcze teraz ta wysypka:szok: kurka bidna Ty, a te konowały wszystko lekceważą:no: Moze faktycznie jedź na to pogotowie i ściemniaj ile wlezie, zeby porobili Ci konkretne badania. Współczuje naprawde...:sorry2:

Roxii ja sie pomalu zastanawiam kiedy umre... poporstu padne i umre :-D nie zebym chciala.... ale kurde ja jestem nie do zabicia... przy porodzie malo sie nie wykrwawilam w domu bo lozysko sie oderwalo.... potem mialam zapalenie opon mozgowych virusowe i zaraz 2dni potem bakreryjne.... 2 wypadki samochodowe... polamana bylam tyle razy ze szkoda gadac.... wstrzasnienie mozgu tez mialam kilka razy.... i jeszcze zyje... normlanie widac nie chca mnie tam u gory :-D

reklama
gadam z mama i powedziala ze moj brat cos takiego mial niedawno... i sie okazalo ze to szkarlatyna byla... on byl u mnie tydzien temu z rodzicami jeszcze lekko prychajacy moze zalapalam bo ja dopiero co antybiotyk wtedy skonczylam...

Do góry