No i tak ma być, grzeczna dziewczynkaRoxii bij bij moze pomoze leze w luzku i sie kuruje kasiazke czytam i od czasu do czasu zagladam....
reklama
Agitatka
Fanka BB :)
edith bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się, uda się na pewno, oby prędzej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Roxii brawo, że zarodeczki takie silne, powodzenia jutro, kciukasy ciągle zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pam no masakra, z tymi lekarzami Lepiej się u weterynarza chyba leczyć, a nie u nich. Niech Ci zdrowie wraca do normy, jak najszybciej. A jutro leć do rodzinnego, może on coś skuma. Objawy masz dziwne, to fakt, zamiast pobrać krew, zrobić CRP, to walą w ch....
Ja już na polskiej ziemi :-):-):-) Lot minął w miarę, strasznie gorąco było w samolocie i z tego wszystkiego Filipkowi brzuch rozbolał, już się przestraszyłam, że będzie wymiotował, ale obyło się. Drogę Warszawa-Białystok przespaliśmy, więc minęło całkiem szybko. Synuś skakał ze szczęścia, jak zobaczył dziadka i wujka na lotnisku, pierwszy raz rzucił im się na szyję, a potem dla babci :-):-) Teraz bawi się z babcią, a ja rozpakowałam walizkę i relaksuję się;-)
Roxii brawo, że zarodeczki takie silne, powodzenia jutro, kciukasy ciągle zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pam no masakra, z tymi lekarzami Lepiej się u weterynarza chyba leczyć, a nie u nich. Niech Ci zdrowie wraca do normy, jak najszybciej. A jutro leć do rodzinnego, może on coś skuma. Objawy masz dziwne, to fakt, zamiast pobrać krew, zrobić CRP, to walą w ch....
Ja już na polskiej ziemi :-):-):-) Lot minął w miarę, strasznie gorąco było w samolocie i z tego wszystkiego Filipkowi brzuch rozbolał, już się przestraszyłam, że będzie wymiotował, ale obyło się. Drogę Warszawa-Białystok przespaliśmy, więc minęło całkiem szybko. Synuś skakał ze szczęścia, jak zobaczył dziadka i wujka na lotnisku, pierwszy raz rzucił im się na szyję, a potem dla babci :-):-) Teraz bawi się z babcią, a ja rozpakowałam walizkę i relaksuję się;-)
Pam noo to dopiero mądrość, z kąd on to wytrzasnął? Agitatka ma racje, chyba lepiej sie u weterynarza leczyc, ale programami komputrerowymi
Agitatka superr, ze Ty już na ziemi ojczystej, ale zazdroszczę.... odpoczywaj tam i korzystaj z uroków naszej ojczyzny!!:-)
Agitatka superr, ze Ty już na ziemi ojczystej, ale zazdroszczę.... odpoczywaj tam i korzystaj z uroków naszej ojczyzny!!:-)
pam_x_pam
Znam nawet dobrego weterynarza smarki sie zielone robia wiec cos sie zaczyna... chyba sie wysmarkam i mu zaniose to moze go przekonam ze jednak cos humorek mi dopisuje moj sie krzywo na mnie patrzy bo jak stwierdzil " takich zmian nastroju to on jeszcze nie widzial" a co tam.... glow boli i cos mnie zaczyna swedziec.... w poniedzialek pojde do mojego GP na uczelni moze cos powie..
Pam Ty nie do GP tylko dzwoń do tego dobrego weterynarza, moze on coś mądrego zaradzi Żartuję oczywiście Jak dasz rade wytrzymać do poniedziałku to pewnie, zasięgnij jego opini, mam nadzieję, że do tego czasu będziesz się czuła znacznie lepiej
pam_x_pam
mnie chyba jednak czeko kolejna wycieczka do szpitala... wpadla sobie pani goraczka ale jeszcze da sie przezyc to ze mi zimno ale wyskoczyla mi wysypka takie czerwone ktostki z wygladu podobne do tych na zdjeciu http://m0.m.staticedi.com/c/4f9/8565d_m_950_600_0_0_0_0_0_0_0_4f9a5ea31a75a85326ac8b9c845464cb.jpg wiec bede napewno sie wybierac zaraz do szpitala bo strasznie swedzi...
Pam japiernicze faktycznie jakaś masakra z Tobą mi się wydaję, ze to jakaś poważna infekcja w organizmie skoro masz tak duzo dziwnych objawów, jeszcze teraz ta wysypka kurka bidna Ty, a te konowały wszystko lekceważą Moze faktycznie jedź na to pogotowie i ściemniaj ile wlezie, zeby porobili Ci konkretne badania. Współczuje naprawde...
pam_x_pam
Roxii ja sie pomalu zastanawiam kiedy umre... poporstu padne i umre nie zebym chciala.... ale kurde ja jestem nie do zabicia... przy porodzie malo sie nie wykrwawilam w domu bo lozysko sie oderwalo.... potem mialam zapalenie opon mozgowych virusowe i zaraz 2dni potem bakreryjne.... 2 wypadki samochodowe... polamana bylam tyle razy ze szkoda gadac.... wstrzasnienie mozgu tez mialam kilka razy.... i jeszcze zyje... normlanie widac nie chca mnie tam u gory
reklama
pam_x_pam
gadam z mama i powedziala ze moj brat cos takiego mial niedawno... i sie okazalo ze to szkarlatyna byla... on byl u mnie tydzien temu z rodzicami jeszcze lekko prychajacy moze zalapalam bo ja dopiero co antybiotyk wtedy skonczylam...