reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
edith bardzo mi przykro...:-:)-:)-( wiem jak się czujesz i wiem, ze to bardzo boli, ale nie można się poddawać. Jeszcze się uda zobaczysz:tak: Popłacz sobie trochę, to zawsze pomaga i zbieraj siły na kolejne próby, bo walczyc trzeba!!!!!
Pam super, że udało Wam się załatwić jakiegoś lekarza, moze ten bedzie jakiś bardziej rozgarnięty i coś zaradzi:tak: daj znać co powiedział.

Niedawno dzwonili do mnie z kliniki, przestraszyłam się jak zobaczyłam ich nr, bałam się że mają zle wiesci, oni nigdy tak bez powodu nie dzwonią. Ale okazało się, ze zadzwonili żeby mi przełożyć godzine transferu z 11:30 na 12:30 w sumie się cieszę, bo dłuzej pośpię:-p No i oczywiscie nie byłabym sobą jakbym nie zapytała o moje maleństwa, powiedzieli ze wciąz jest ich 5 i wyglądają bardzo dobrze:-D uff normalnie kamień z serca, dobrze że zadzwonili przynajmniej wiem, że bąbelki mają się dobrze:tak:

Lekarz jak Lekarz.... nie powiedzial nic... postukal obejzal podotykal i powiedzial ze nie wie co mi jest.... dal mi jakis zastrzyk na wymioty i powiedzial ze jak sie gorzej poczuje to mam wrocic do szpitala jeszcze dzis.... ogolnie nie wie co mi jest, i ja go wsumie nie winie bo ile on moze zrobic u kogos w domu oprucz osluchania i pomiaru cisnienia... ale kazal zglosci sie do szpitala jak tylko gorzej sie poczuje a najlepiej isc i powiedziec ze sie gorzej czuje a co do siniakow to uwiezyl ze mnie chlop nie bije i powiedzial ze owszem dziwne to ale nie wyglada jak posocznica bo przy nacisku robia sie jasne a gdyby to byla posocznica to by sie nie robily biale.... tylko by zostawal taki sam kolor nic by sie nie zmienialo a pozatym stwierdzil ze z krwi by wszylo...

Pam hmm no to zawiele Ci nie powiedział:sorry2: kurcze nierozumiem dlaczego oni tak dziwnie do wszystkiego podchodzą, przeciez te siniaki nie wzięły się znikąd, moim zdaniem powinni skierowac Cię do szpitala na badania, żeby sprawdzić co to jest, a nie powiedzieć nie wiem co Pani jest, to kurcze nie jest diagnoza! Jeśli nie wie to niech wyśle na specjalistyczne badania i bedzie wiadomo! Ehhh co za konowały, no ale dobrze że Cie zbadał i zobaczył, faktycznie jak Ci nie przejdzie to lec jeszcze raz do szpitala i ściemniaj że gorzej sie czujesz, moze porobią Ci w końcu jakies konkretne badania! Trzymaj się tam, lez i odpoczywaj!!!!

Trzymam sie trzymam.... moj chlop tak dla smiechu znalazl na internecie taki programik gdzie mozna zaznaczyc objawy i wychodza prawdopodobne choroby.... 3 rozne programiki zaczely buczec na czerwono ze mam zadzwonic na pogotowie... no prosze... internet mi powie wiecej niz lekarz.... poki co jakos sie trzymam pije herbatki i podsypiam co chwila...

Roxii, to teraz byle do jutra :)

Pam, jakby co to dzwon i sciemniaj ile wlezie, ja już sie nauczyłam, ze podstawa uzyskania opieki medycznej w Anglikowie/na Wyspach jest ściema. Dramatyzuj, podkrec objawy, niech Twój Osobisty powie, ze tracisz przytomność co jakiś czas, ale nie olej tego, bo lepiej sie nie czujesz, a za dobrze to nie wyglada.

Pam a no widzisz przyszło nam żyć w kraju gdzie programy komputerowe są mądrzejsze niż lekarze:baffled: Jak tam się czujesz? lepiej choć trochę?????

Roxii take czasy.... musialam isc odebrac bilet na autbous przeszlam sie i troche pomoglo... troszke lepiej sie czuje, zjadlam nawet troche zupy... dalej na ibuprofenie jade ale jest ciut lepiej... obu sie tylko poprawialo

Pam to Ty w takim stanie chodzisz po ulicy???:szok: na tyłek Ci przyleję!!! lez w łożku plackiem i się kuruj:tak: No ale cieszę się, że już troszkę lepiej;-)

reklama
Do góry