reklama
Roxii 5 to ciagle dobry wynik..ja trzeciego dnia mialam tylko jeden dobry i jeden słabiutki, lekarze wiedza co robia..wiem, ze to dodatkowy stres dla Ciebie, bo wolalabys juz miec maluszka u siebie, ale do niedzieli juz blisko..trzymaj sie, bedzie dobrze
Roxii 5 to ciagle dobry wynik..ja trzeciego dnia mialam tylko jeden dobry i jeden słabiutki, lekarze wiedza co robia..wiem, ze to dodatkowy stres dla Ciebie, bo wolalabys juz miec maluszka u siebie, ale do niedzieli juz blisko..trzymaj sie, bedzie dobrze
Dzięki bardzo, nie wiem własnie czy 5 w 3 dobie to duzo czy mało Powiedzieli mi że te 5 na dzień dzisiejszy wyglądają bardzo dobrze, co chyba oznacza że są dobrej jakości... Wierzę w to że lekarze wiedzą co robią, ale stres jest jak nie wiem, pocieszam się ciągle tym, że jak mi podadzą taki 5-cio dniowy to jest większa szansa na powodzenie, bo blastocysty częściej się przyjmóją niż takie 3 dniowe, wiec może to i lepiej że czekają, ale ja do niedzieli to chyba osiwieje, szukam sobie zajęć żeby nie myśleć, dzis zabrałam się za sprzątanie i umyłam okna w domu, ale co będę robić jutro ehh ile to człowiek musi się nastresować...
Satchkat
Fanka BB :)
Osinka, mi akurat o gotowanie sie rozchodzi - a angielskich czasopism po prostu nie lubię. Shape i inne podobne ok, bo tu sie niczym nie różni, ale nie czytam plotkarskich, zatem zostaje mi mało opcji. Znalazłam gdzieś w zeszłym tyg prenumeratę za mała kasę, ale teraz nie mogę odnaleźć tej strony.
Mam nadzieje, ze z Pam wszystko ok, bo za dobrze to nie wyglada..
Mam nadzieje, ze z Pam wszystko ok, bo za dobrze to nie wyglada..
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Satchat ooo nie doczytalam!! przepraszam ja maniaczka fitnessowa jestem i z gory zalozylam, ze Tobie o takie czasopisma chodzi :-)
a gazety o gotowaniu tez lubie ( i pieczeniu),ale odkad schudlam 20kg trzymam sie od nich z daleka, bo kocham dobre jedzonko, a szczegolnie ciasta mniammmmm
a gazety o gotowaniu tez lubie ( i pieczeniu),ale odkad schudlam 20kg trzymam sie od nich z daleka, bo kocham dobre jedzonko, a szczegolnie ciasta mniammmmm
pam_x_pam
Jestem... nie wiem po co tam jechalam.... oprucz niskiego cisnienia i szybkiego tenta nic nie ma... z krwi owszem jakas infekcja ale co to nie wiedza... mam czekac... a jak o siniaki spytalam to sie lekarz obuzyl ze jedynie to moze na policje zadzwonic ze mnie chlopak bije porazka totalna, powiedzial ze jak za TYDZIEN nie bedzie lepiej to mam sie zglosic do GP...A oczy to oczy on okulista nie jest...... normlanie moj myslal ze go trzasnie , zazadal innego lekarza ale nie chcieli dac bo sa strasznie "zajeci"... ta jasne... w poczekalni nie bylo nikogo, oprucz mnie dwie inne osoby a lekarzy naliczylam z 15stu.... eh jak do jutra lepiej nie bedzie to wroce albo w nocy sie karetka wybiore moze mnie potraktuja powaznie.... o jeszcze paracetamol mi dali... mam brac.... a ze mam alergie na paracetamol to co go to obchodzi? Wymyslam....
Skarga poszla...
Skarga poszla...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
no zesz kur... co za pieprzony niedouczony tuman!!!za cote gnoje kase biora...az dziw, ze nikt ich nigdy do sadu nie pozwal... i nie wywalczyl odszkodowania...
Pam no do cholery jasnej co za bałwany!!!!! oni tu wszystko lekcewazą, dadzą paracetamol i myślą że to załatwi sprawe, co za kretyn!!!!!! Mam nadzieje, ze to rzeczywiscie nic poważnego, choć nie wygląda to ciekawie. Trzymaj się tam i w razie czego jedź w nocy jeszcze raz. Japiernicze ręcę opadają na tą tutejszą słuzbe zdrowia, co za banda niedouczonych idiotów!!!! Trzymaj się dzielnie i daj znac jutro jak się czujesz.
Agitatka
Ja p.....co za oszołomy niedouczone. Oni nigdy nic nie wiedzą patałachy jedne
I weź tu zaufaj służbie zdrowia. Masakra!!!!
Ja kiedyś jak zaszłam do lekarza i opisałam wszystkie objawy i co dolega memu dziecku, to zapytała mnie czy mam wykształcenie medyczne, że tak jej mówię. Nie jestem matką i widzę co dolega memu synkowi...
Ah...zdrówka Pam Do d... że to weekend i wszystko pozamykane, tylko pogotowie zostaje. Trzymaj się kobietko
Trzymajcie się kobietki, odezwę się już w Polsce. Zmykam odpoczywać
I weź tu zaufaj służbie zdrowia. Masakra!!!!
Ja kiedyś jak zaszłam do lekarza i opisałam wszystkie objawy i co dolega memu dziecku, to zapytała mnie czy mam wykształcenie medyczne, że tak jej mówię. Nie jestem matką i widzę co dolega memu synkowi...
Ah...zdrówka Pam Do d... że to weekend i wszystko pozamykane, tylko pogotowie zostaje. Trzymaj się kobietko
Trzymajcie się kobietki, odezwę się już w Polsce. Zmykam odpoczywać
reklama
Satchkat
Ja pie*dole.