loczkis umawiałyśmy się, że dzis robisz test i jak bedzie jedna kreska to sę nie załamujesz, bo to zawcześnie i za dwa dni powtarzasz tak??? No więc głowa do góry, póki @ nie ma jest nadzieja, bierz dalej dupka i w sobote powtórz test, ja kciuków nie puszczam;-)
Pam super, ze juz po przeprowdzce i że jesteście zadowoleni, to najważniejsze, oby dobrze się Wam tam mieszkało
yas Ty masz podwójną macicę?? co to dokładnie oznacza? nie słyszałam o tym nigdy, to moze być przeszkodą w zaciążeniu???
Jeśli chodzi o ilość zarodków to wiesz róznie jest, duzo dziewczyn chce dwa naraz, bo jest większa szansa no i nawet jaby dwa się przyjęły to dla niektórych jest wilekie szczęście. Ja mam odmienne zdanie, ciąża bliźniacza jest ciążą patologiczną, czyli nieprawidłową z czym wiażą się komplikacje, taką ciążę ciężej jest donosic, dzieci przeważnie rodzą się zawcześnie i z niedowagą. To tak naprawdę nic dobrego z medycznego punku widzenia, lekarze odradzają podawanie dwóch zarodków żeby właśnie nie stwarzac ryzyka ciąży bliźniaczej. Czasem się to praktykuje, bo tak jak wspomniałam jest większa szansa na powodzenie. Mnie nikt, nigdy nie namówi na 2 zarodki, niewyobrażam sobie siebie z dwoma maleńkimi dzieciaczkami, chyba bym oszalała, ja jednego się boję, ze sobie nie porodzę, a co dopiero z dwójką
Dlatego ja zdecydownie wybieram jeden
Agitatka noo miejmy nadzieję, ze tym razem się uda;-)