kiciaq87
Fed up.....
dzieki kobitki za slowa otuchy jest mi przykro, no ale cuz widocznie cos poszlo nie tak i w sumie reakcja mojego organizmu byla jak najbardziej prawidlowa, bo macica sama sie oczysci, gorzej by bylo jakbym juz poszla do gina za dwa, trzy tygodnie, a ten by mi powiedzial ze np ciaza sie nie rozwija, czy cos to dopiero bylaby zalamka, bo przeciez zdaza sie tak, a wtedy to juz trzeba czyscic wszystko:-( takze trudno stalo sie, nie ma co roztrzasac byla to bardzoooo wczesna ciaza.
w polsce sobie pojde do gina niech mnie zbada pozadnie, wypytam sie jej wszystko, mam nadzieje ze bedzie ok, moze jakies badania hormonalne?? tylko nie wiem czy mi czasu starczy na wszystko mam tylko nadzieje ze juz w tym miesiacu wszystko wroci do normy i bedziemy mogli sie zaczac od razu starac
w polsce sobie pojde do gina niech mnie zbada pozadnie, wypytam sie jej wszystko, mam nadzieje ze bedzie ok, moze jakies badania hormonalne?? tylko nie wiem czy mi czasu starczy na wszystko mam tylko nadzieje ze juz w tym miesiacu wszystko wroci do normy i bedziemy mogli sie zaczac od razu starac