reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Czesc! ja tez niedawno z pracy wróciłam, teraz sie relaksuje przy kompie i troche zerkam na kabarety na dwójce:-) bo moj mężulek w pracy do późna dzisiaj i tak wieczór mam dla siebie.;-)
Chyba jutro z rana zatestuje, moze troszke za wczesnie ale co tam :-p testów zakupiłam sobie w pl to teraz moge uzywać :-D
objawow ostatnio własciwie to nie mam ani na ciąże ani na @ noo moze troszeczke cycki mnie po bokach bolą ale tylko jak dotkne hehe

reklama
mnie bardzo korci, juz dzisiaj chciałam zrobić ale mąż mi nie kazał ;-)
jak jutro nic nie wyjdzie to jeszcze we wtorek powtórze jakby nie przyszla @
mam jeden test ktory akurat kupiłam tutaj jest dosyć czuły bo podobno wykrywa nawet do 6 dni przed @ wiec jutro zrobie ten.

Narazie sie suwaczki nie przesuwaja:baffled: ale pal licho nie chce mi sie z tym bawic juz.
Krufka, Mellisa powodzenia na testowaniu, Mellisa to pewnie masz ten test co ja robilam, ten co niby wykrywa 6 dni wczesniej, no mi wykryl nawet 7 dni wczesniej, co prawdo baldziutko, ale wykryl wiec sadze ze jesli jestes do 6 dni przed @ to smialo mozesz go sobie zrobic, w sumie to po to sa takie czule testy dla niecierpliwych jak ja na przyklad:-D wiec czemu by ich nie robic skoro mozna sie dowiedziec. ja osobiscie juz na pewno nie zrobie przed @ a jesli i wyjdzie pozytywnie to i tak bede podchodzic z rezerwa chyba do konca 3 miesiaca:-)
ja dopiero w 5 dniu cyklu, jeszcze mi sie ta wstretna @ nie skonczyla:baffled: takze jeszcze troche do staranek;-) zebym tylko owu miala normalnie tak jak zawsze, bo jak nie to lipa ze staranek w tym miesiacu, w 16 dniu cyklu jade do Pl wiec ostatnia szansa rano na pozegnanie:-D akurat moze nie bede myslec czy sie udalo czy tez nie:tak:

Witam!! Własnie niedawno wrócilismy wycieczki, bylismy troche zwiedzić irlandie północną a jak wracalismy to jeszcze na małe zakupy wskoczyliśmy:-D. I tak mi minął dzień padnieta jestem że szok ale miło było ogólnie:-)
Dzisiaj rano temperaturka mi troche spadła ale tylko w pochwie a w ustach miałam na tym samym poziomie:confused: ale i tak zrobiłam test. Wyszedł jak narazie negatywny tak wiec spodziewam sie we wtorek @ albo jutro albo w srode ...chyba że nie przyjdzie :-) nadzieja mała jeszcze jest :-)

Mellisa a co konkretnie zwiedzałaś? ja się wybieram w Twoje okolice bo jeszcze mnie tam nie bylo :) u nas pogoda dzis nieciekawa, co chwilę przepadywało. dokupilam niezbędne rzeczy do stroju na koncert a poza tym to znowu przespałam pół dnia.

Mellisa a co konkretnie zwiedzałaś? ja się wybieram w Twoje okolice bo jeszcze mnie tam nie bylo :) u nas pogoda dzis nieciekawa, co chwilę przepadywało. dokupilam niezbędne rzeczy do stroju na koncert a poza tym to znowu przespałam pół dnia.

Donegal jest piękny, mi sie tu bardzo podoba, to taka troche dzika kraina, nie które miejsca są nie do opisania....więc warto sie tu wybrać
a wczoraj bylismy na północnyo wschodnim wybrzezu irlandii północnej. Zwiedzilismy Giant's Causeway ( jak dla mnie za durzo ludzi tam było) i ruiny zamku w Dunluce i jeszcze chwile skoczylismy na plaże Limavady (ogromna jest!!) ale pogoda sie juz psuć zaczęła...
na jaki koncert sie wybierasz??

oj to widze ze nie ja sama z polnocnej irlandii :-) to ja polecam plaze w portsalon... nie wiele sie o tym miejscu mowi poniewaz jest to plaza uwazana za ,,secret spot'' ze wzgledu na ludzi mieszkajacych tam a najbardziej chodzi o surfing :-) jest uwazana za jedna z najpiejniejszych plazy NA SWIECIE.!!!! chlopak kocha bodyboarding wiec wiele zwiedzilismy :-)
polecam tez malin head.. mozna jechac autem nad samym oceanem (bardzo wysoko, ale widoki przepiekne)... pictures
5 pierwszych zdjec

portsalon-
warden_beach_portsalon_donegal_co_ulster_ireland_photo_roger_kinkead.jpg

the-nearby-beach-portsalon.jpg

polecam jeszcze culdaff mala ale piekna plaza. w sloneczne dni wyglada jakbys byla gdzies w cieplych krajach... woda czysciutka... bosko...
beach-panorama.jpg

i tak oto watek o starankach zamienil sie w turystyczny :-):-):-)

reklama
no i dobrze że turystyczny :) mamy też inne tematy nie tylko starankowe ;)

na Giant Causeway byłam w zeszłym roku i podobało mi się ale ludzi za wiele nie było :) jak się będę wybierac do Donegal to się wproszę na herbatkę :)

z okolic Dublina też mogę kilka fajnych rzeczy polecić bo Dublin sam w sobie jak dla mnie mało atrakcyjny...

Do góry