reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Ano Olu działo się przez te 2 tygodnie.;-)
Ten upał mnie wykończy, wszystko byłoby fajnie gdyby człowiek siedział na plaży, a tak do pracy to jest niewyróbka. Chcieliśmy dziś kupić jakiś wiatrak albo żyrandol z wiatrakiem, coś takiego taniego żeby tylko na te upały było, to wszystko wykupione. :szok:Jutro pojedziemy dalej poszukać. Ciekawe ile to jeszcze potrwa...
Lecę wziąć zimny prysznic, bo nie wytrzymam...

Ciesze sie dla Ciebie- 3maj kciuki za mnie w tym cyklu :-D

reklama
witam piekne panie :-) juz mi sie poprawil troche nastroj, nie patrze wstecz tylko do przodu:-D krwawienie mam takie normalne, malo obfite jak moja normalna @, mam tylko nadzieje ze nie bedzie dluzsze no i ze nic mi sie nie poprzestawia, to owulka wypadlaby akurat przed moim wyjazdem do Pl :-) akurat na pozegnanie bo moj M nie jedzie ze mna, pozniej sie bede luzowac ze znajomymi z Pl wiec moze akurat cos sie wykludzie z tego;-) hihi, oby, ale teraz juz calkowicie zmieniam nastawinie, w pierwszym cyklu totalnie sie nakrecilam zeby tylko w owu wcelowac i takie tam, nie wyszlo ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, w drugim zluzowalam, udalo sie, ale jak juz zobaczylam te dwie krechy to znowu sie nakrecilam jak szwajcarski zegarek i lipa:-( takze teraz koniec nie mysle non stop, nie zrobie testu przed @ chociaz zawsze tak mowie :-p hihi

u nas dzis troszke chlodniej mozna odetchnac, ja sobie odpoczywam, moj M w pracy, jutro ide na 5 godzin a w niedziele moze nad morze jak bedzie pogoda, przynajmniej bede sie mogla smazyc bez obaw:-) i na solarium isc, no i w polsce sobie troche poimprezuje :-) jak to sie mowi nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, widocznie tak musialo byc, dobra lekcja zeby troche wyluzowac:tak:

milego popoludnia kobitki:-)

Wonka masz tu linki do kilku stronek;-) zeby nie bylo ze jestem az takim leniwcem, a jestem okropnym:-)
ginekologwlondynie.co.uk
POLSKA PRYWATNA PRZYCHODNIA LEKARSKA w Londynie i Coventry - Ginekolog, Internista, Pediatra, Kardiolog - Strona główna
Private Medical Center: Polski Lekarz Ginekolog w Londynie
Polska Poradnia Londyn - Chirurg, Ginekolog. Polscy lekarze w Polskiej Przychodni! - Med-Pol London, Leyton E 10 6 NW
Polski Ginekolog w Londynie-Welcome Page

Tu jeszcze z forum:
-Ja w Londynie znalazlam przemila Pania ginekolog,nie dosc ze mnie uspokoila z miesniakiem to jeszcze rozbawila do placzu,takze polecam.Przyjmuje na whitechapel,nazywa sie Krystyna Tajchman, teefon do przychodni to 07746623102 lub 02089034874, whitechapel rd e1 1bj - naprawde poleceam - super kobietka
(podejrzewam ze to moze byc ta babka do ktorej moja znajoma chodzi bo mowila ze jakas kobita i ze calkeim wporzo)

wow nawet nie wiedzialam ze tego tyle:-) poczytaj sobie na forach opienie dziewczyn bo sa rozne co do kazdej kliniki, wiadomo jeden zadowolony inny nie, a w sumie warto sie zapoznac zanim sie cos wybierze bo w koncu dosc sobie licza za konsultacje.

powodzenia

ale Ci dobrze ja w pracy siedze :baffled: moj M zreszta tez ja na szczescie tylko 5 godzin on troche dluzej :-p, jutro sie wybierzemy jak sie pogoda utrzyma, milego dzionka :-) kobitki

cos mi suwaczki nawalaja, w tym sie dni nie zmieniaja, a dwa pozostale jakies czarne sie zrobily i nic na nich nie widac :-) musze jakies nowe stworzyc

kiciaq87 mi się tez nieraz coś w kompie poprzestawia, że nie widzę moich suwaczków, albo coś z nimi nie tak. Później samo mi się naprawiało. Może tez być coś nie tak ze stroną z której jest suwaczek.

reklama
ja wróciłam z pracy, pranie się pierze to teraz szperam po internecie. wczoraj jak sie myłam to miałam wrażenie jakby mi się troszczkę piersi powiększyły. ale może też mi się przewidziało albo lustro powiększa :). czekam na @ powinna być koło środy.

Do góry