hej dziewczyny kochane jestescie, ze o mnie pamietacie
Nie odzywam sie, bo z nastrojem u mnie nienajlepiej. Tak jak pisalam 2dpt zaczal mnie bolec brzuch i bolal tak do wczoraj, a dzis cisza..nie wiem czy to dobry znak czy zly..zwariowac mozna..
Roxii tyle juz czekasz na maluszka, ze jeden miesiac wiecej to chyba nie taka tragedia
tak jak dziewczyny pisaly lepiej poczekac dluzej, a zeby bylo wszystko dobrze zrobione, by dac Ci jak najwieksze szanse na ta ciaze..
noela to super, ze w koncu znalezliscie mieszkanie i @ przyszla, zaczelo sie wszystko ukladac
teraz wszystkie tu czekamy na Twoje dwie kreseczki..
aniolkowa w southampton mi sie podobalo o wiele bardziej niz w Aberdeen, przynajmniej jest jakies centrum miasta, a nie jak tu tylko union st ze sklepami do tego przez ten kryzys pelno pustych lokali i tylko strasza..W southampton uwielbialam chodzic do tego duzego parku, co obok jest taki stary, klimatyczny cmentarz..no i 40 min pociagiem i bylo sie w bournemouth, a tam sama wiesz piekna plaza i temperatura w lecie odpowiednia do kapieli
Tu mam piekna plaze 10 min spacerkiem od domu, ale co z tego jak woda tylko dla morsow do ktorych ja nie naleze, bo ja cieplolubna jestem
A i jeszcze New Forest..eh rozmarzylam sie
ogolnie fajne mam wspomnienia z tego miasta, bo mielismy tam super znajomych, no ale kazdy ruszyl w swoja strone..a wszyscy zaczynalismy w pewnej fabryce czekoladek, ktora juz nie istnieje..
kurcze, ale mnie wzielo na wspominki
a jak tam piesek?bardzo Wam wszystko gryzie?
gwiazdeczka ładne imie wybraliscie dla synka
jak sie czujesz?
agnieszka my tez niedlugo wybieramy sie na majorke tylko, ze jedziemy na polnoc do portu pollensa, pytalam o sa calobra, bo tam jest piekny wawoz, ktory bardzo chce zobaczyc i myslalam, ze moze wybraliscie sie tam na wycieczke. Co Ci sie najbardziej na majorce podobalo?