reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Czesc dziewczyny wciaz walcze z przeprowadzka spie po 4godz od piatku, moglam wziasc urlop ale nie chcialam marnowac go na to. Boje sie ze to zmeczenie spowoduje ze clo nie zadziala. Nie czuje zadnych skutkow ubocznych, moze dlatego ze biore tylko po jednej tabletce na noc. Dzis ostatni 5 dc i koniec clo. W pon rano scan boje sie ze wyjdzie ze wogole nie jajeczkuje:( od przyszlego tyg powinnam miec wiecej czasu na wszystko:) dziekuje za pamiec kochane:)

Noelka super że się odezwałaś:-) to dobrze, że nie masz żadnych skutków ubocznych, najważniejsze żeby lek zadziałał, teraz bedziemy wszystkie mocno trzymać kciuki za jajeczkowanie i szczęśliwe zakończenie:tak: Ehh te przeprowadzki, naprawdę Ci współczuję bidulko:sorry2: Niesadze żeby zmeczenie miało wpływ na działanie leku, w sumie lepiej że ta przeprowadzka tearaz a nie potem jak bedziecie sie starać, bo wtedy mogłoby to miec negatywny wpływ na fasolkę, ale teraz myslę, że to bez róznicy, lek ma działac i już:-D powodzenia tam życze i odezwij sie czasem jak znajdziesz czas i sie zadomowisz;-)
Magdalena Markiewicz witaj! masz 44dc i @ nie ma?:szok: a robiłaś test?? jesli nie jestes w ciązy to owulki w tym cyklu raczej napewno nie było skoro tak Ci sie spóźnia:sorry2: trzymam kciuki za wizytę w klinice i daj znac jak poszło:tak: Powodzenia w budowie domku ;-)

Aga polukałam na twój flog i widze ze lubisz wycieczki. Byłaś na Snowdoni, a można powiedzieć ze to moje strony. Gdzie mieszkasz w uk jesli moge zapytać?:)
Magda razem z mężem i młody staramy się podróżować jak najwięcej :tak:
Byłam na Snowdonie,pięknie tam jest ahhh :happy2:
Ja mieszkam w Market Harborough,wpisz sobie w google,będziesz miała ładnie pokazane bo opisując nie będzie do końca pewnie wiadome hehe:)

Roxii buziak ;-)

Noelka spokojnie ogarnij wszystko i na spokojnie do nas wróć :tak:

hej!

chciałam napisać na 7go lipca mam zabukowaną wizytę u fryzjera
laugh.gif

znowu będę zmieniać kolor!

Miłego!

hej dziewczyny jestescie kochane, dziekuje Wam bardzo, ze wierzycie w powodzenie za mnie:)
U mnie na razie bez zmian, chlopak mnie meczy, zebym zrobila ten test a ja sie boje..obiecalam mu, ze jak do jutra nie przyjdzie @ to zrobie ten test..to bedzie moj 12 dpt, brak jakichkolwiek objawow, piersi mnie nie bola wcale, co jest dla mnie duza nowoscia, bo z reguly zaczynaly bolec zaraz po miesiaczce i przestawaly na dzien dwa przed kolejna..brzuch nie boli, czasem tylko zakluje mnie lekko jajnik albo w okolicy pepka, chwilami czuje lekki bol krzyza, wczoraj troche pobolewalo mnie w okolicy zeber i to wszystko..dam wam jutro znac jak poszlo mi to testowanie..
przepraszam, ze tak tylko o mnie, taka egoistka ze mnie, bo poki co nie moge sie skupic na niczym..mysle tylko o jednym i nie bardzo umiem sie od tego oderwac

Miska ale nie masz za co przepraszać, to zrozumiałe że teraz nie myslisz o niczym innym, w końcu to ważny moment w Twoim życiu, mam nadzieję że w ten pozytywny sposób:tak: Aga ma racje zrób test i będzie wszystko wiadomo, 12dpt to już czuły test powinien wykryc ciąże. Trzymaj się tam, trzymam kciuki i życze powodzenia:-)
Aga Ty znów zmieniasz kolor??:-D na jaki tym razem????

Aga Ty znów zmieniasz kolor??:-D na jaki tym razem????
wiem wariatka jestem ale mąż mi spokoju nie dale i ciągle powtarza że chce swoją dawną blondynkę więc robię blond pasemka :tak: tak jak było wcześniej.
Ten kolor już mi się ładnie zmył bo od poprzedniego farbowania myję głowę codziennie aby szybko wszystko zeszło i jest teraz ok,mi się podoba ale mąż nalega i może w sumie ma rację że w blondzie mi ładniej :-D

reklama
Do góry