Dzieki dziewczyneczki, wiem że jeden miesiąc czekania dłużej to niewiele, macie rację lepiej żeby zrobili to tak żeby się udało
Tylko najgorsze jest to, że w październiku chciałam leciec do Pl, i tak sobie policzyłam że jakbym w lipcu zaciążyła to jak polece do Pl to bedzie trzeci miesiąc, więc bedzie juz bezpiecznie, a jak transfer zrobią mi w sierpniu to w październiku bedzie dopiero drugi miesiąc i trochę strach lecieć
Hmmm no cóż najwyżej przesune urlop na listopad albo koniec października. Kurcze mi to zawsze plany muszą się pochrzanić
Noelka co nic się nie odzywasz??? jak tam u Ciebie??? co z Twoja @????
Miska jak się czujesz??? jak znosisz czekanie??? jeszcze pare dni i wszystko bedzie jasne, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Aniolkowa to teraz po tej @ bedziesz miała robiona drożnosć?? to dobrze, wiesz ze po tym badaniu łatwiej zajść;-) głowa do góry!!!!
Aga mi bardziej podoba sie Twoja wersja pogodowa, zobaczymy mam nadzieję że bedzie trafna, bo tez jestem spragniona słońca!!!!!!!
Ja mam dziś wolne, zaraz zabieram się za sprzatanie, takze miłego dnia i do później:-)