reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

agnieszka Fajnie, ze urlop udany a wy pozytywnie naładowani. I zaznaliscie trochę słońca, bo z tego co słyszę w uk ma nie być w tym roku lata i ma padać ok 8 tygodni!!!! Wrrrr takie lato było 5 lat temu i w tym roku ma być podobnie:crazy:

reklama
Agnieszka ja to bym nie odpuściła takiego słoneczka, uwielbiam się opalać!!!:-D No ale wiem, ze nie każdy może i nie kazdy lubi, najważniejsze że jestes zadowolona i naładowana pozytywna energią!!!:tak:
Aniolkowa no co ty mówisz powaznie w tym roku w UK ma nie byc lata???:szok: maskara chyba całkiem popadne w depresje przez tą pogode:dry: U nas dzis była w miare ładnie świeciło słonko, bylismy z M nad morzem na spacerze, ale widziałam że juz jutro i do konca tyg. ma padać:wściekła/y::-( Nienawidze tej tutejszej pogody!!!!!:crazy:
Gwiazeczka ładne imie wybraliście dla synka:-)

Kurka własnie się dowiedziałam, że niewiadomo czy w lipcu dadza mi mojego babelka:sorry2: pytałam dzieczyn na watku ivf jak to jest z tym crio transferem i bardzo czesto jest tak że crio robia na cyklu stymulowanym, czyli bedą musieli mi podawac jakies leki żeby przygotowac organizm do transferu i jesli tak bedzie w moim przypadku to pewnie będzie to dopiero w sierpniu. Bo mam do nich dzwonic w lipcu po @ więc na bank bedzie juz za późno na to zeby zdazyli mi porobic badania i przygotowac mnie na transfer w tym samy miesiącu. No chybaże zrobia transer na cyklu naturalnym, to w tedy bedzie w lipcu, ale nie wiem od czego to zleży:dry: Troche sie tym zasmuciłam...:-(

Roxi no ja czasem to sie zastanawiam czemu tu siedzę. Nie cierpię tej angielskiej pogody i kilku innych rzeczy. No ale życie nas czasem rzuca w rożne miejsca swiata...
Nie znam sie na tych wszystkich procedurach ivf, ale ma to sens. Skoro tamtym razem był stymulowany cykl to pewnie ten tez tak musi być. Wiem ze to kolejny miesiac czekania, ale lepiej niech cie dobrze przygotują a na naturalnym mogłoby sie nie udać. Juz bliżej niz dalej :)dasz radę

Miśka podobało ci sie Southampton? Mnie średnio, ale praca tu jest. I juz sie przyzwyczaiłam do tego miasta. Owszem pogoda lepsza niz w Szkocji :) i nad morze blisko :) czekam z niecierpliwością na twoje II grube krechy!!!

Gwiazdeczka ja juz sie nie mogę doczekać zdjęcia Alexa. I reakcji starszego brata :)

U mnie kolejna małpa sie zbliża. Mimo, ze nie liczyłam na wiele to jednak jakiś żal jest:-( plus taki, ze bede miec w końcu zrobiona ta drożność jajowodow. Postanowiłam, ze staramy sie do sierpnia- jak nic nie wyjdzie to robimy przerwę, żeby wyjechać na wakacje. zwariuję bez słońca. Zamkną mnie w wariatkowie a tam juz napewno nie zaciążę :)

Ostatnia edycja:
aniołkowa a Ja słyszałam ze podobno taka pogoda ma być do końca czerwca a od lipca upały ale teraz to już sama nie wiem...:dry:

Roxi Ja wolę nie narażać się na następne pajączki,wystarczy mi to ze i tak ładuję kupę kasy na ich usunięcie ehhh...:dry: a co do transferu to kochana jeden miesiąc w tą czy tamtą to nie ważne,ważne aby się udało :tak: za co 3mam kciuki mocno:)

roxii ,aniolkowa dzieki dziewczyny jestescie cudowne :-):-) roxii wiem ze dla Ciebie miesiac dluzej czekania ale jak dziewczyny pisza niech lepiej zrobia tak jak maja zrobic zeby sie udalo a uda sie napewno ja wierze i bedziemy mialy dzieciaki w tym samym wieku prawie :-):-):-) aniolkowa mam nadzieje ze wyjasni sie cos po tym badaniu hsg u Ciebie :-)

Dzieki dziewczyneczki, wiem że jeden miesiąc czekania dłużej to niewiele, macie rację lepiej żeby zrobili to tak żeby się udało:tak: Tylko najgorsze jest to, że w październiku chciałam leciec do Pl, i tak sobie policzyłam że jakbym w lipcu zaciążyła to jak polece do Pl to bedzie trzeci miesiąc, więc bedzie juz bezpiecznie, a jak transfer zrobią mi w sierpniu to w październiku bedzie dopiero drugi miesiąc i trochę strach lecieć:sorry2: Hmmm no cóż najwyżej przesune urlop na listopad albo koniec października. Kurcze mi to zawsze plany muszą się pochrzanić:wściekła/y:
Noelka co nic się nie odzywasz??? jak tam u Ciebie??? co z Twoja @????
Miska jak się czujesz??? jak znosisz czekanie??? jeszcze pare dni i wszystko bedzie jasne, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Aniolkowa to teraz po tej @ bedziesz miała robiona drożnosć?? to dobrze, wiesz ze po tym badaniu łatwiej zajść;-) głowa do góry!!!!:tak:
Aga mi bardziej podoba sie Twoja wersja pogodowa, zobaczymy mam nadzieję że bedzie trafna, bo tez jestem spragniona słońca!!!!!!!

Ja mam dziś wolne, zaraz zabieram się za sprzatanie, takze miłego dnia i do później:-)

Wole Twoją wersję pogodową Agnieszka :tak:

Aga mi bardziej podoba sie Twoja wersja pogodowa, zobaczymy mam nadzieję że bedzie trafna, bo tez jestem spragniona słońca!!!!!!!
Ja też dziewczyny ale zobaczymy co będzie :tak:

Roxii dla fasolki to i urlop o jeden miesiąc przełożysz,nawet wtedy kyszsz z pogodą ważne abyś zaciążyła,teraz nic innego się nie liczy :tak:

Dobranoc!

reklama
Czesc dziewczyny malo pisze bo caly ten tydz po pracy pakuje nasz dobytek od jutra przeprowadzka. Juz powoli nie mam sil nie lubie balaganu tych kartonow itd no ale trudno musimy to przejsc. Wczoraj dostalam@. Wiec od dzis clomid przez nastepne 5 dni. Zadzw do kliniki i udalo mi sie zabukowac scan w 12 dc. No i teraz mam pytanie czy zaraz jak mi sie skonczy @ powiedzmy od 9 dc moge sie juz przytulac? Nic tym scanem mi nie uszkodza jakby doszlo do zaplodnienia wczesniej? Czy lepiej zaczac starania po scanie? No i drugie pytanie:) 28 lipca lecimy na wakacje cieple kraje inny klimat, 4 razy bede leciec bo o PL tez zachaczamy. No i teraz sie boje ze jakby doszlo do zaplodnienia to przez te przeloty poronie. Gdzies czytalam ze nie powinno sie latac w 3 pierwszych mies ciazy. Wakacji juz nie skasuje wiec trudno co bedzie to bedzie . I tak pewnie nie zajde w ciaze w pierszym cyklu clo. Pozdrawiam was dziewczyny. Obiecuje ze jak tylko sie urzadze to bede sie czesciej odzywac:)

Do góry