reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

roxii napewno bedzie dobrze musisz duzo lezec naprawde w polsce napewno by cie wzieli na oddzial dali kroplowki i ewentualnie zastrzyki na podtrzymanie ale tu niestety tak nie jest .ale nos-pa jest ok tez ja bralam z alanem w ciazy

a ja sie nie chwalilam bo chcilam przeczekac spokojnie te 3 najgorsze miesiace naszczescie sie udalo oby tak dalej

aniolkowa mama tak naturalnie tylko bralam tabletki na owulacje bo mialam ja ale chyba nie zawsze nie wiem czy one zadzialaaly czy poprostu trafilismy w dzien fakt ze nie spodziewalam sie wogole :-)

reklama
gwiazdeczka a co bralaś na owu? Bo ja za tydzień mam wizytę w klinice tez właśnie w tej sprawie i jestem ciekawa co mi dadzą. Clomid?
A jak sie czulaś przez tez 12 tyg?

Roxi ​jak sie czujesz??

Właśnie sporo czytałam o Clomid i w głębi serca mam nadzieje, ze to mi dadzą.
Teraz juz będziesz rosnąć a nie chudnąc:) najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze. A jak starszy brat to przeżywa?

Witajcie!
Roxii ja widzę dwie krechy jak byk :-D
Beta pozytywna więc GRATULUJĘ najmocniej jak się tylko da.Gdybyś była bliżej uściskałabym cię mocno!!! :tak:;-)
Bardzo się cieszę że po tak długim staraniu się udało.Teraz dbaj o siebie i bąbelka!
A jak dziś się czujesz?plamienia nadal Cię męczą?

Pozdrawiam was dziewczyny wszystkie :))

Roxii bede malo orginalna i rowniez zapytam... jak sie dzisiaj czujesz ??? robilas testa...jesli mozesz to napisz martwimy sie //

Ostatnia edycja:
aniolkowa mama -:-):-):-) alan jest zachwycony widzial dzidzusia na scanie i co dzien glaska mnie po brzuchu i pyta czy napewno mam w brzuszku dzidzusia ?? przynosi owoce zebym jadla zeby dzidzus jadl:-)

mysle ze dadza ci clomid bo nic innego tu nie daja a masz problem z owulacja???

roxii jak sie masz??

Hej dziewczynki, dziekuje Wam za troskę:-)
U mnie nic sie nie zmieniło, wciaż jest tak samo. Plamienia, krwawienia itd. Ale co najciekawsze dziś rano robiłam test wyszedł pozytywny i ta druga kreseczka juz taka łada-widoczna. Rano było wszystko ok plamienia ustały czułam się super, ale gdzies ok 12 znów wszystko wróciło najpierw, ból brzucha, skurcze potem plamienia i na koniec poleciało mi juz tak dosć trochę krwi takiej jak przy @:-( Było tego chyba nawet więcej niz wczoraj. No ale wróciłam do domu i pierwsze co to zrobiłam test no i wciąż pozytywny, druga kreseczka wyraźna. Juz nie wiem co mam myśleć, ja chyba osiwieję zanim wszystko się wyjaśni.:eek: Nic z tego nie rozumiem krwi coraz więcej, a testy wciąż wychodzą pozytynie:eek:
Ehhh mam dość....:-(

Roxii kochanie,jesli kreseczka jest wyrazniejsze to znaczy ze betka rosnie czyt. wszystko jest dobrze...ja Ci wczoraj pisalam ze o mojej ciazy dowiedzialam sie pozno bo najpierw mialam @ bedac w ciazy a miesiac pozniej w dniu spodziewanej nastepnej @ mialam tylko plamienia i dzieki temu zrobialm test i ku mojemu zdziwieniu bylam w ciazy,powiem Ci ze tu na Wyspach takie anomalia organizmu to normalka...moim zdaniem te plamienia nie sa grozne,jedna moja znajoma bedac w ciazy doswiadczyla doslownie chlusniecia krwi ... i myslala po tym ze poronila (bala sie ze stalo sie to z racjii jej wieku ) miala wtedy 40 lat,ale jednak po usg lekarz stwierdzil ze z ciaza jest wszystko dobrze...U Ciebie tez napewno tak bedzie ;-)

reklama
Roxi a czy jest szansa na jakiś early scan?? Nie chce cie straszyć, bo może być wszystko ok, ale lepiej to sprawdzić. Ja tez krwawiłam bardzo, ze skrzepami a dziecko mimo wszystko żyło i miało sie dobrze. Ale jest to troszkę niebezpieczne i lepiej sprawdzić.

Gwiazdeczko mam stwierdzony zespół policystycznych jajników (chyba ty tez jak dobrze pamietam) i bardzo liczę na clomid.

Edyta to jak wyszło, ze ciąża jest starsza niz przypuszczałaś?

Do góry