reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

Anilkowa.mamo u mnie bylo tak ze ja dokladnie wiedzialam kiedy doszlo do zaplodnienia ,zaciazylam w maju bo w czerwcu przyjechal do mnie brat i dzialan nie bylo :-p ale gdyby on do nas nie przyjechal to bym byla pewna ze w czerce zaciazylam z nie w maju ,wlasnie przez to ze mialam normalna @ :tak:

reklama
A to była normalna @ czy jakaś bardziej skąpa?? Ja często sie zastanawiałam jak to jest i jak oglądam ciąża z zaskoczenia, gdzie kobiety maja @ przez kilka miesięcy w ciąży to nie chce mi sie wierzyć, że to możliwe. Ja bym tak chciała dowiedzieć sie pod koniec I trymestru- cały stres by mnie ominął:)

A to była normalna @ czy jakaś bardziej skąpa?? Ja często sie zastanawiałam jak to jest i jak oglądam ciąża z zaskoczenia, gdzie kobiety maja @ przez kilka miesięcy w ciąży to nie chce mi sie wierzyć, że to możliwe. Ja bym tak chciała dowiedzieć sie pod koniec I trymestru- cały stres by mnie ominął:)

Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale musialam zajac sie niunkiem :tak: a ze teraz juz spi to na spokojnie moge posiedziec przed lapkiem ...

Wlasnie o to chodzi ze to byla normalna @ ktora trwala 7 dni dlatego sadzilam ze sie nie udalo,ta miesiaczka miala miejsce na poczatku czerwca,dokladnie to pamietam bo wtedy odbieralismy mojego brata z lotniska...no a w lipcu mialam tylko plamienia i moja ciocia powiedziala mi abym wykonala test ciazowy,to ja sie z niej smialam i mowilam ze ciaza w moim wypadku jest nie mozliwa poniewaz mialam w czercu okres na pozniej nie bylo przytulanek bo byl brat,no ale tak sie zgadalysmy ze mnie przekonala i ku mojejmu zdziwieniu ukazaly sie tluste II krechy,myslalam ze padne jak je zobaczylam :-D:-D wiec wiem ze mozna miec @ i byc w ciazy bo sama tego doswiadczylam ;-)

Silene to widze ze i Ty masz takie doswiadczenie z @ bedac w ciazy...

Roxii dlatego nie kazde krwawienie lub plamienie musi oznaczac cos zlego...oczywiscie ze zawsze lepiej to skontrolowac no ale same wiemy jak wyglada opieka w UK na samym poczatku ciazy :zawstydzona/y: Jak sie dzisiaj czujesz?? Plamienie ustalo ??

reklama
Dziewczyny to może ja mimo @ jestem w ciąży:) a mialyscie jakieś objawy ciazowe?? Ja w poprzedniej ciąży miałam odruch wymiotny na kawę juz kilka dni przed spodziewaną a kawę uwielbiam. dlatego teraz wiem, ze jak nic takiego nie ma i piersi nie bolą to nic z tego.

Gwiazdeczko to jak na takie małe szanse to wam sie szybko udało. Jesteś moja nadzieją:) czy miałaś monitorowane cykle przed albo w trakcie clomidu czy po prostu ci go dali na podstawie stwierdzonego PCO? Ja sie boje ze bedą mi odwlekać jeszcze z kilka miesięcy zanim mi coś podadzą.

Do góry